logo

Z Performance alu felge – model – ZP7.1 FlowForged

Z Performance Wheels – model – ZP7.1 je nova, sportska i istovremeno elegantna alu felga. Zahvaljujući posebnom procesu FlowForged, alufelge imaju maksimalnu stabilnost iako su lakše od konvencionalnih lijevanih alu felgi.

Dizajn naplataka je futuristički, sportski, dinamičan i također odiše određenom elegancijom. Kotač je svestrani i može se koristiti na svim vrstama vozila. Struktura krakova je filigranska, uglata i ima optički brušene džepove. Sami krakovi obrađeni su do ruba ruba, što rasteže dizajn i čini kotač još većim.

Ovisno o dimenziji i pomaku, konkavnost varira od ravne do duboko konkavne strukture. Poluotvoreni dizajn omogućuje gledatelju da vidi postojeću kočionu tehnologiju. Felge su trenutno dostupne u 19″, 20″ i 21” s rasponom vijaka od 5×112. Odabir boja širok: Gloss Metal, Gloss Silver, Cafe Americano, Gloss Black, Matt Gunmetal, Sparkling Champange, Pur Aluminium, Samt Black i Matt Black. Slijede dodatne dimenzije i završne obrade. Ostale boje moguće je naručiti pojedinačno i premazati na zahtjev kupca.

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr #vwtuning  #carsofcroatia #racelookvw #zp71

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #vwwheels #audiwheels #Zperformance #zperformancewheels #zperformancehrvatska #tuning#zedsly #zperformancealufelge #zperformancezp71 #bmwwheels

Najnovije objave