logo

Naplatci

Formula d.o.o.

Naplatci

Imamo najveću ponudu alu felgi/naplataka u državi. Ekskluzivni smo zastupnici za Barracuda Racing Wheels i Cor.Speed Wheels te smo službena Paddock trgovina za OZ Racing Wheels.

BARRACUDA/COR.SPEED alu felge

Ako se pita Barracuda Racing Wheels alu felge, automobili su strast. Već više od 20 godina na tuning sceni u cijelome svijetu. Brand koji utjelovljuje kvalitetu i performanse u inovativnom dizajnu. Uz visokokvalitetne lagane aluminijske naplatke – alu felge – svako vozilo dobije jedinstveni izgled.

Stvaramo jedinstvenu simbiozu automobila i alu felge, s kojom se vlasnik voli poistovjećivati.

Uz brand BARRACUDA/COR.SPEED dobivate: 

 • inovativna tehnologija
 • najviši standard kvalitete
 • ekskluzivni dizajn i
 • izvanredna rješenja
Barracuda Racing Wheels djelimo na više kategorija felgi:
 1. Barracuda Racing Wheels – u ovu kategoriju spadaju modeli: INFERNO, SHOXX, KARIZZMA i TZUNAMEE EVO.
 2. Barracuda Classic Wheels – u ovu kategoriju spadaju modeli: VOLTEC T6 i TZUNAMEE.
 3. Barracuda Flow Forming Wheels – Ultralight – u ovu kategoriju spadaju modeli: PROJECT 2.0, PROJECT 3.0, PROJECT X, DRAGOON i SUMMA.

Cor.Speed je sestrinski brand od Barracuda Racing Wheels. Najveća razlika je da se Barracuda koncentrira više na trkaći dizajn i performanse a Cor.Speed na dizajn. Brand Cor.Speed ispunjava najviše zahtjeve u pogledu dizajna, vrhunske tehnologije i dugotrajne kvalitete.  

Modeli Cor.Speed felgi:

Deville, Deville Inox, Challenge, Kharma i Arrows.

OZ RACING WHEELS

Kotači su zajednička točka između automobila i asfalta. Moraju biti sigurni, stabilni i spremni za svaku vrstu rute. Aluminijski naplatci/alu felge Oz Racing savršen su spoj između performansi, kvalitete konstrukcije i dizajna. Odavde počinju sigurnost, zabava i smirenost u vožnji. Svi naši aluminijski naplatci su zamišljeni, ručno izrađeni i testirani u Italiji. Zamislite se dok vozite. Samo ste vi, poznati zvuk motora i ceste koja se izvija i okreće ispred vas. To je totalni trenutak u kojem se prostor i vrijeme stapaju sa brzinom. To je poseban trenutak samo za vas i vaš automobil. Zato se OZ Racing brine o svojim bitnim komponentama: kotačima.

Pozornost na detalje dio je Ozovog trkaćeg DNK i našeg pobjedničkog mentaliteta. Vožnja je emocija, užitak koji ti nitko ne može oduzeti. Bilo da idete na posao, u teretanu, na važan sastanak ili na dnevno putovanje, vibracije motora i buka koja dolazi s ulice poznata su percepcija i zvukovi. OZ Racing aluminijski naplatci poboljšavaju svaki od ovih trenutaka, jamče stabilnost za volanom i oslobađaju čistu energiju dok prolazite.

Kada skrenete na cesti, bilo staro ili novo, naši aluminijski naplatci su tihi čuvari. Sigurno se suočavaju s blagošću i grubošću površine ceste, novog ili grubog betona. Zato što je svaki trenutak vožnje jedinstven, a ceste koje treba uvijek iznova otkrivati su beskrajne. Jeste li spremni upoznati četiri nova i pouzdana suputnika, spremna za putovanje ulicama s vama? Sve što trebate učiniti je posjetiti našu trgovinu i otkriti koji su aluminijski naplatci prikladniji za vaš vlastiti stil. Sve ulice svijeta čekaju na vas, a vi se s njima možete suočiti s potpuno novim osjećajem. 

Alu felge OZ Racing Wheels djelimo na dvije kategorije:
 1. OZ ATELIER FORGED – Zeus, Ares, Superforgiata, Superforgiata CL, Botticelli III, Superleggera III i Crono III.
 2. OZ Racing – I-TECH – Superturismo Aero, Superturismo Aero-E, Gran Turismo HLT, Indy HLT, Ultraleggera HLT, Ultraleggera HLT CL, Leggera HLT, Formula HLT 5H, Formula HLT 4H, Challenge HLT CL, Alleggerita HLT i Hyper GT HLT,
 3. OZ Racing – Sport – Superturismo Evoluzione WRC, Superturismo Evoluzione, Superturismo LM, Superturismo GT, Superturismo WRC, Rally Racing, Rally Racing Van, Ultraleggera, Italia 150 5H, Veloce GT, Omnia i Leggenda.
 4. OZ Racing – Performance SUV/Off-road – Rally Adventure, Rally Raid, Suprema XT HLT, Hyper XT HLT DC, Hyper XT HLT, Hyper XT HLT OFFROAD i Superturismo Dakar.

Racelook Hrvatska

Najveći Hrvatski webshop sportskih i tuning proizvoda za sve automobile sa preko 750,000 proizvoda u ponudi. Nudimo tuning i sportske djelove od vodećih njemačkih proizvođača i tunera za sve automobile.

Racelook.com.hr nudi interesantne popust za veletrgovce koji su željni i voljni postati naši partneri.