logo

Z Performance alu felge – model – ZP5.1 FlowForged

Z Performance alu felge – model – ZP5.1 je prvi put predstavljen na sajmu Essen Motor Show 2019 i novog je dizajna s višedijelnim izgledom. Zahvaljujući posebnom procesu FlowForged, kotači imaju maksimalnu stabilnost unatoč tome što su lakši od konvencionalnih lijevanih kotača.

Nadalje, ovdje se nisu štedjeli troškovi i napori u razvoju i proizvodnji. Felge su napravljene ovdje “True Directional”. To znači da je dizajn na strani vozača i suvozača okrenut u smjeru vožnje! Bez obzira s koje strane pogledate vozilo, kotač se čak ne okreće ni naprijed ni nazad.

Dizajn naplatka je prilično zatvoren, zbog proizvodnje “True Directional” vrlo je dinamičan čak i kada miruje i ima višedijelni izgled zahvaljujući dubokom ležaju s ukrasnim vijcima. Kotač je svestrani i može se koristiti na svim vrstama vozila. Osim toga, masivna zvijezda naplatka dobila je izbrušene džepove kako bi kotač izgledao malo nježnije.

Alu felga je trenutno dostupna samo u 8,5×19″ET45 s rasponom vijaka od 5×112. Jedine opcije boje koje su trenutno dostupne su Brushed Candy Red i Gloss Black. Dodatne dimenzije i završne obrade će uslijediti. Ostale boje moguće je naručiti pojedinačno i premazati na zahtjev kupca.

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #vwtuning  #carsofcroatia #racelookvw #zp51

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #vwwheels #audiwheels #Zperformance #zperformancewheels #zperformancehrvatska #tuning#zedsly #zperformancealufelge #zperformancezp51

Najnovije objave