logo

VW Arteon+ Cor.Speed Wheels alu felge – DeVille 21”

Iako VW pravi automobile za ljude prema izvornom nazivu, odnosno prilično jednostavne i nadasve pristupačne automobile, to više nije isključivo slučaj. Nakon što je pokušaj plasiranja luksuzne limuzine na tržište s Phaetonom više-manje propao i u međuvremenu je okončan, osim Touarega najluksuzniji top model u ponudi iz Wolfsburga trenutno je Arteon. Jedan primjerak coupéa s četvera vrata sada je opremljen kompletom visokokvalitetnih kotača iz Cor.Speed ​​​​Sports Wheels alu felgi. Za konverziju su bili odgovorni stručnjaci iz JM Car Design iz Bergheima u blizini Kölna. Odabir je pao na snažno iscrtane DeVille felge u dimenzijama 9×21 koje su presvučene gumama 225/30ZR21.

Sa svojom metalno mat završnom obradom, savršeno se slažu sa VW-ovom srebrno-sivom bojom. Kotači su se mogli montirati bez ikakvih podešavanja na karoseriji – unatoč dodatno ugrađenom KW Variant 3 coilover kitu, koji spušta automobil za 45 milimetara sprijeda i 40 milimetara straga i tako osigurava još skladniji izgled.

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #VWtuning  #carsofcroatia #racelookVW #deville

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #vwwheels #Corspeed #corspeedfelge #corspeedhrvatska #tuning #corspeedwheels #corspeeddeville #deville #kw #gewinde #hankook

Najnovije objave