logo

VW Amarok + H&R Opruge za dizanje

Novi VW Amarok postao je pravi privlačni pick-up. Ali s trendi pick-upom, nije bitan samo životni stil; za mnoge, fokus je jednostavno na praktičnoj upotrebi prostora za utovar euro paleta. Drugi aspekti vjerojatno će biti terenska sposobnost i udaljenost od tla. Ako se potonji i dalje smatra preniskim, H&R podizne opruge koje su sada dostupne bile bi preporučena opcija. S nevjerojatnih 35 mm većim razmakom od tla na prednjoj osovini (RA+30 mm), ali samo za vozila s maksimalnim opterećenjem na prednjoj osovini od 1.490 kg.

Unatoč tome, originalni amortizeri ostaju ugrađeni, a ponašanje u vožnji ostaje na standardnoj razini. Uz opcijski dostupne distancere kotača TRAK+ izrađene od aluminija visoke čvrstoće, standardni i naknadno ugrađeni kotači mogu se poravnati s rubovima blatobrana s milimetarskom preciznošću. Sve H&R komponente uvijek imaju potrebne ateste za dijelove i proizvedene su u Njemačkoj!

H&R komponente za VW Amarok
4WD, tip T1, samo za vozila s dopuštenim osovinskim opterećenjem na prednjoj osovini od 1.490 kg, izgrađena od 2023.:

Opruge za podizanje
– Stavka br.: 28555-1
– Dizanje: ispred cca. + 35 mm / iza cca. + 30 mm

Trak + distanceri kotača
– Anodizirano srebro
– Proširenje: od 12 mm (po osovini)

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #vwstuning  #carsofcroatia #racelookvw #vw

#alufelge #alufelgen #volkswagen #volkswagenhrvatska #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #hr #hrfedern #tuning #bmw #mercedes #audi #bmw #ford #amarok #hropruge

Najnovije objave