logo

Volkswagen Polo + OZ FORMULA HLT Grigio Corsa 17”

Poznati hatchback – Volkswagen Polo 6C (Redizajn) je omiljen u svijetu tuninga. Sa svojim modernim linijama i vrhunskim dizajnom ne traži puno da bi ga se uljepšalo, ali ipak spuštanje i nove alu felge su obavezne.
・・・
U ovom slučaju, na prekrasnom plavom Polotu, montirali smo alu felge – OZ RACING WHEELS – Model – Formula HLT u Grigio Corsa varijanti u dimenziji 7.5×17.
・・・
Inspiracija iza modela FORMULA HLT je dizajn i tehničko rješenje kotača Formule 1, specifično ekipe Scuderia Ferrari koja od 2012. godine surađuje sa OZ Racing Wheels.
・・・
Alu felga Formula HLT se proizvodi jedinstvenim procesom nazvanim HLT (High Light Technology) koji doprinosi smanjenju težine, vozačkim performansama i strukturalnoj čvrstoći.
・・・
Alu felga Formula HLT ima Poklopac Centralne brave (`Central Lock`) koji simulira pojedinačnu maticu koja se nalazi na trkaćim kotačima ili se može koristiti i tradicionalna OZ kapica u crnom karbonskom vlaknu s 5 vidljivih rupa za vijke.

・・・

Montirane su gume Fulda Sportcontrol 2 u dimenziji 215/40/17. 

・・・


Kao sve OZ Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #racelookbmw #OZ #OZRACINGWHEELS #OZWHEELS #OZRACING #OZformula #FORMULA #FORMULAHLT #HLT   #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #bmwwheels  #tuning #OZHRVATSKA #FORDWHEELS #AUDIWHEELS #VWWHEELS #MERCEDESWHEELS #VWPOLO #VOLKSWAGEN #VOLKSWAGENHRVATSKA

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave