logo

Volkswagen Golf 8 GTI + alu felge Barracuda Dragoon 20” + gewinde KW Variant 3

Volkswagen Golf GTI je bio hot hatch par excellence gotovo 50 godina i, kao dinamičan sportski model, također je jedan od apsolutnih favorita na tuning sceni. Clubsport primjerak aktualne osme GTI generacije sada je dobio opsežna poboljšanja od strane stručnjaka u JMS Fahrzeugteileu, što dodatno naglašava njegov izgled inspiriran motosportom.

Apsolutni vrhunac su nesumnjivo nove alu felge iz Barracuda Racing Wheels. Ovo su Dragoon alu felge koje dolaze iz serije Ultralight i stoga su vrlo lagani zahvaljujući proizvodnji pomoću Flow Forged procesa. Dimenzije su 8,5×20, a postavljene gume dimenzije 235/30R20. Opcijski poklopci felgi u crvenoj i crnoj boji Barracuda Racing Bolts bez registracije su u kontrastu s završnom obradom u klasičnoj Hyper Silver boji. Odgovarajuće spuštanje, koje omogućuje novoj kombinaciji kotač/guma da savršeno sjedne u svoje kućište, zahvaljujući KW Variant 3 kompletu gewindi. Spuštanje iznosi 45 milimetara sprijeda i 40 milimetara straga.

Clubsport također ostavlja trajan dojam zbog senzacionalnog potpunog foliranja: dok je veliki dio karoserije u jarko zelenoj boji, krov je crn, a poklopac motora ima karbonski izgled. Golf također ima body kit koji uključuje prednji lip spojler, bočne pragove i umetak difuzora za stražnji dio i dodatni spojler za krovni krilo.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, JMS Fahrzeugteile je kompaktnom sportskom automobilu dao još prepoznatljiviji i bogatiji zvuk: to je postignuto internim ispušnim sustavom koji završava s dvije debele ispušne cijevi na stražnjoj strani.

Sve komponente mogu se naručiti online kod nas – Formula d.o.o./racelook.com.hr.

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr #vwtuning #vwgolf #golf7 #carsofcroatia #racelookvw

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #vwwheels #barracudaracingwheels #barracudawheels #barracudahrvatska #tuning #dragoon #golf8 #gti #kwv3 #vwgolf #volkswagen #volkswagenhrvatska #michelin #kw #kwgewinde

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave