logo

Volkswagen Golf 7 R-line + OZ Superturismo LM + H&R opruge

Sedma generacija VW Golfa nam je donijela oštre sportske linije i najmoderniji dizajn pred kojim rijetko koji auto od konkurencije može stajati rame uz rame. Kao i uvijek, Volkswagen nudi veliki niz opreme i motora, od najjačih inačica poput R, GTI, GTD i po novome GTE.

・・・

Naš prijatelj i klijent Marin, se odlučio na R-line paket opreme na svom novom, redizajniranom Golfu, koji svugdje mami poglede svih sudionika u prometu. Naime, da bi još više naglasili sportski karakter Golfa, montirane su H&R opruge koje spuštaju 35 mm ispred i iza.

・・・

Sa izborom felgi nismo mogli pogriješiti. čim se radi o OZ felgama, odabir će biti vrhunski!

・・・

—- OZ Superturismo LM u 19 cola u Matt Graphite izvedbi sa bijelim slovima —-

・・・

Ovo sigurno nije svakidašnji Golf kojeg vidite u susjedstvu.

・・・

Želimo puno sretne vožnje našem prijatelju i klijentu Marinu!

・・・

U suradnji s najboljim inozemnim dobavljačima, pružamo klijentima mogućnost odabira i ugradnje modernih alu felgi vrhunske kvalitete I dizajna. Vašem limenom ljubimcu, potrebno je osvježiti look RACELOOK je najbolji izbor.

・・・

 racelook.com.hr
 info@racelook.com.hr
 0959009512
✅ Whatsapp 0959009512

・・・

#RCLK #RACELOOKCOMHR #RACELOOKVW #RACELOOKGOLF #GUMISERVISMAGAS #JMSFAHRZEUGTEILE #WHEELSOFCROATIA #AUTINASIHKLIJENATA #VWGOLF #VOLKSWAGEN #VOLKSWAGENGOLF #VOLKSWAGENHRVATSKA #RLINE #CONTINENTAL #OZRACING #OZ #OZRACINGWHEELS #OZWHEELS #SUPERTURISMO #SUPERTURISMOLM

Najnovije objave