logo

Volkswagen Golf 7 GTI Performance + OZ Ultraleggera HLT 19

Volkswagen Golf. Za početak, usudimo se reći jedan od najpopularnijih automobila svih vremena. Model automobilske marke Volkswagen koji već 40 godina živi punim plućima. Dosada broji sveukupno osam generacija, kojima je jedna stvar zajednička, a to je svakako najbolji omjer cijene i kvalitete. Potrošači to dakako prepoznaju, te iz generacije u generaciju, obara rekorde u prodaji.

Ovom prilikom, družimo se sa sedmom generacijom. Riječ je o VW Golf 7 GTI Performance modelu. Nakon ugradnje STAGE 2 seta poboljšanja performansi, ostao je još samo izbor novih alu felgi kao završni „touch“. Naš klijent Ivan, tom prigodom, odlučio se za renomiranu marku alu felgi OZ Racing Wheels, čiji smo službeni distributer za područje Republike Hrvatske.

Odluka je pala na OZ Ultraleggera HLT (High Light Technology) Matt Graphite u dimenziji 8×19 u kombinaciji sa gumama Michelin Pilot Sport 4S dimenzija 225/35/19.

Zanimljivosti o sedmoj generaciji:

Volkswagen je kroz sedmu generaciju Golfa, uveo neke novitete u vidu opreme i performansi. Kao perjanica modela Golf, GTI izvedba dolazi u varijanti od 209 ks ili kao GTI Performance pack koji ima 230 ks. Osim modela GTI, ističe se i Golf R izvedba koja se može pohvaliti sa 296 ks.

Da Golf nije tek samo pitomi „obiteljski“ auto najbolje dokazuje činjenica kako je sve do 2017. upravo Golf GTI Clubsport S hrabro držao rekord na trkaćoj stazi Nurburgring kao najbrži auto na prednji pogon.

Volkswagen Golf 7 je sigurno bio pionir u revoluciji hatchback modela na automobilskom tržištu, pošto je uspješno spojio udobnost, vozne karakteristike, vrhunske performanse, tehnološki inteligentna rješenja i to sve u kombinaciji sa osjećajem u vožnji koji jedino Volkswagen Golf može priuštiti.

Racelook, kao ovlašteni distributer branda OZ Racing Wheels na području RH, nudi niz modela alu felgi te širok spektar dimenzija, za vaše vozilo.

・・・

❗❗❗ VAŽNO! Kao i sve OZ Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju potreban TUV ‘Strength’ certifikat, koji osigurava sigurnost, visoku razinu kvalitete i siguran prolazak na tehničkom pregledu. ❗❗❗

・・・

⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512
・・・
#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #oz #racelookvw #michelin #michelinhrvatska  #autinasihklijenata #ozracingwheels

#ozultraleggerahlt #ultraleggerahlt #vwwheels #alufelge #alufelgen #newwheels #ozhrvatska #vwgolf #golf7 #vwhrvatska #golf7gti #gti

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave