logo

Volkswagen Golf 7.5 GTI TCR + Barracuda Dragoon alu felge u 19 cola + ST X gewinde

Nakon što je gotovo potpuno nestao sa scene na prijelazu tisućljeća, Golf GTI ponovno se razvio u apsolutnu top zvijezdu među hot hatchevima od predstavljanja pete generacije modela u jesen 2004. godine. Time opravdava svoj legendarni status i čak je popularniji od Golfa R.. GTI je također vrlo popularan u tuning sceni. Ovaj primjerak posebnog modela TCR izrađen 2019. godine na temelju odgovarajućeg trkaćeg automobila temeljenog na sedmoj generaciji također je dobio set visokokvalitetnih trkaćih alu felgi Barracuda i drugih poboljšanja.

Osobito lagani Dragoon alu naplatci/alu felge, zahvaljujući proizvodnji postupkom flow forminga, postavljeni su na osovine kompaktnog sportskog automobila. Dimenzija su 8,5 × 19 za sva 4 kotača i opremljeni su Michelin gumama dimenzije 235/35ZR19. Sa svojom visokosjajnom crnom završnom obradom savršeno se uklapaju u shemu boja Golfa. Ovo je tim više istinito jer boja obruba na naplatku dobro podsjeća na tipičnu GTI crvenu. Kotači su pričvršćeni crnim trkaćim vijcima iz Barracude. 

Osim toga, nije moglo nedostajati spuštanje vrućeg hatch-a: ST X coilover ovjes ne samo da osigurava dinamičnije ponašanje u vožnji, već također spušta karoseriju za oko 40 milimetara. I na kraju, ali ne manje važno, karoserija je također prilagođena, što dodatno pojačava sportski karakter GTI TCR: dijelovi vozila JMS ugradili su karoserijski komplet Ingo Noak Tuning.

To automobilu daje prednji spojler, bočne pragove i prepoznatljivi difuzor s četiri izražene peraje. 

・・・

Kao sve Barracuda Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #vwtuning #vwgolf #golf7 #carsofcroatia #racelookvw

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #vwwheels #barracudaracingwheels #barracudawheels #barracudahrvatska #tuning #dragoon #tcr #ingonoak #volkswagen #volkswagenhrvatska #michelin #stx #stgewinde

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave