logo

Volkswagen Arteon + Barracuda Project Ultralight 3.0 18 cola

Nova limuzina iz redova Volkswagena – Arteon – brzo je osvojila srca svih ljubitelja automobila. Sa svojim oštrim i modernim linijama pogotovo u R-line izvedbi ostavlja poseban dojam sportskog, ali opet elegantnog i gospodskog automobila.

U želji da malo promjeni izgled svog novog Arteona, klijent se odlučio za set novih alu felgi – Barracuda Project Ultralight 3.0 u dimenziji 8.5×18 i u izvedbi – Black Milled.

Barracuda Project Ultralight 3.0 je za sad dostupna jedino u izvedbi – Black Milled, ali moguće je dobiti boju ruba kraka po želji.

Kao uvijek, garantiramo savršeno pristajanje naših proizvoda na vašeg ljubimca.

Kao i svi proizvodi iz naše ponude, ove alu felge, difuzor i stražnji ispušni lonac imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i jednu visoku razinu kvalitete.

U suradnji s najboljim inozemnim dobavljačima, pružamo klijentima mogućnost odabira i ugradnje modernih alu felgi vrhunske kvalitete i dizajna. Vašem limenom ljubimcu je potrebno osvježiti look? RACELOOK je najbolji izbor. Kontaktirajte nas na :
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #racelookvw #racelookbmw #racelookbarracuda #vw #bmw #vwarteon #arteon #volkswagen #vwhrvatska #volkswagenhrvatska  #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata #barracudaracingwheels #barracuda #barracudawheels #barracudafelge #barracudahrvatska #projectultralight #barracudavirus #wheelsofcroatia

Najnovije objave