logo

Toyota Yaris GR + Barracuda Dragoon alu felge + Giacuzzo tuning

Nakon što su gotovo svi sportski, emotivni modeli privremeno nestali iz Toyotinog portfelja, situacija se sada znatno popravila. Uz GT86, čiji je nasljednik GR 86, i GR Supru, bučni GR Yaris izaziva pomutnju i lupanje srca među benzincima. Razvijen kao vozilo s homologacijom WRC-a, troja vrata obećavaju obilje zabave u vožnji sa 261 KS i pogonom na sve kotače.

JMS Fahrzeugteile i Giacuzzo sada su montirali visokokvalitetne trkaće kotače Barracuda koji su postavljeni na osovine GR Yarisa: To su kotači Dragoon iz “Ultralight serije” proizvedeni pomoću procesa oblikovanja koji štedi težinu i imaju brončanu završnicu visokog sjaja. Savršeno se uklapa u rally stil Toyote. Kotači su dimenzija 8,5 x 19, a pripadajuće gume 235/35ZR19. Dodatno spuštanje karoserije osigurava KW Clubsport coilover ovjes.

Giacuzzo tim također je opremio blistavo bijeli GR Yaris odgovarajućim karoserijskim kompletom: Sastoji se od prednjeg lip spojlera, bočnih pragova, sjajno crnog trkaćeg krovnog spojlera i stražnjeg difuzora. Za sve dijelove dostupan je odgovarajući certifikat o dijelovima (TUV). Zaokruživši sve, Hot Hatch je dobio Giacuzzoov ispušni sustav s klapnama

・・・

Kao sve Barracuda Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #toyotatuning #toyota #carsofcroatia #racelookbarracuda

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #barracudawheels #barracudaracingwheels #barraacudafelge #barracudahrvatska #tuning #dragoon #barracudadragoon #giacuzzo #toyotayaris #toyotahrvatska #yaris #gr 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave