logo

Renault Mégane RS + Barracuda Racing Wheels alu felge – model – Project Ultralight 3.0

Od sadašnje generacije modela, varijanta Renault Méganea s troja vrata, a time i vrhunski model RS, prošlost je. S druge strane, u prethodnoj generaciji, najsnažnija verzija francuskog kompaktnog automobila još uvijek je imala dinamičan stil karoserije nalik coupéu sa samo dvoja vrata sa strane. Ovaj atraktivni vrhunski sportaš od 273 KS idealan je i kao osnova za tuning. To dokazuje, na primjer, ovo projektno vozilo Mégane RS.

Stručnjaci iz Walddorfhäslacha ugradili su set aluminijskih felgi Project 3.0 iz serije Ultralight tvrtke Barracuda Racing Wheels. Imaju dimenzije 8.5×19 i gume u dimenziji 225/35ZR19. Kako bi osigurao da ova kombinacija bude optimalno pokrivena na prednjoj osovini unatoč prilično izdašnim dimenzijama, JMS je ovdje izradio posebnu širinu blatobrana. Montirane su i KW varijanta 3 coilover kompleta (gewinde).

Vizualno, kotače s crnom brušenom završnom obradom doradio je tim iz Sticker-Werka: stručnjaci su inače srebrnaste, brušene konturne površine krakova felge omotale jarko crvenom bojom. Kotači savršeno odgovaraju crvenim Barracuda Racing vijcima. 

Iako to nije učinjeno u ovom slučaju, Racelook.com.hr/Formula d.o.o. također nudi dodatne komponente kao što su nadogradnje performansi i sportski ispušni sustavi za sva Renault RS vozila na zahtjev. 

・・・

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr #renaulttuning  #carsofcroatia #racelookrenault

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #renaultwheels #renault #renaultmegane #rs #barracudaracingwheels #barracudafelge #barracudawheels #projectultralight #barracudafelgehrvatska  

Najnovije objave