logo

Porsche 911 GT3 (Mk2) + OZ Ultraleggera HLT CL 20′ (CENTER LOCK alu felge)

Porsche 911 GT3 (997)Mk2

Ikona automobilske industrije, svojim jedinstvenim linijama i vrhunskim performansama, ostavlja sve bez daha. Upravo Porsche 911 GT3 model utjelovljuje vrhunac njemačkog automobilističkog inžinjerstva. Toliko tražen i voljen u svijetu automobilzma, mnoge ga trkaće ekipe biraju kao prvi izbor za rally, kružne i druge vrste utrka i natjecanja u motorsportu.
・・・
Model 911 GT3 dodatno osvježava i nadograđuje 997 generaciju u veljači 2006. godine. Vrijeme ubrzanja 0-100 km/h iznosi cca 4 sekunde, a može se pohvaliti i s maksimalnom brzinom od cca 310 km/h. Na temelju navedenog, renomirani časopis Motor Trend ubrzo ga kruni kao “najupravljivijeg autombila Amerike.
・・・
Vodeći se frazom “detalji su sve” naši partneri Motorsport Đumić odlučili su svoj Porsche nadograditi novih setom alu felgi. Odluka je pala na OZ Racing Wheels – Model – Ultraleggera HLT Center Lock u dimenzijiama 9×20 (prednja) I 11.5×20 (stražnja) u Matt Black izvedbi.
Kada se spominje kultni brand OZ Racing, Ultraleggera zasigurno je jedan od najpoznatijih modela alu felgi ovog brada i to s razlogom. Njegov dizajn I širok spekatar dimenzija, čine ga savršenim izborom za većinu vozila, posebice u tuning svijetu.
・・・
Racelook, kao ovlašteni distributer branda OZ Racing Wheels na području RH, nudi niz modela alu felgi te širok spektar dimenzija, za vaše vozilo.

・・・
❗❗❗ VAŽNO! Kao i sve OZ Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju potreban TUV ‘Strength’ certifikat, koji osigurava sigurnost, visoku razinu kvalitete i siguran prolazak na tehničkom pregledu. ❗❗❗

・・・

U suradnji s najboljim inozemnim dobavljačima, pružamo klijentima mogućnost odabira i ugradnje modernih alu felgi vrhunske kvalitete i dizajna. Vašem limenom ljubimcu, potrebno je osvježiti look? RACELOOK je najbolji izbor.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512
・・・
#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #racelookporsche

#carsofcroatia #autinasihklijenata #wheelsofcroatia #ozracing #ozwheels #oz #ozracingwheels

#porsche #porsche911 #gt3 #porschegt3 #porschewheels #porschehrvatska #997  #ozhrvatska

#racelookoz

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave