logo

Porsche 911 Carrera 4S (997) + OZ ULTRALEGGERA HLT 19

Porsche 911 Carrera 4S (997) – Sportska ikona koja je postala klasik u sve više rastućoj auto industriji. Porsche je uvijek bio korak ispred konkurencije sa naprednim materijalima i tehnologijom koja je inspirirana Porsche-ovom dominacijom u motorsport svijetu, sportskom vizijom i konstantnom željom za tehnološkim napretkom.

・・・

Kao jedan od najzamjćenijih sportskih automobila na cestama po svijetu, a posebno kod nas u hrvatskoj, na ovom prekrasnom primjeraku Porsche-a odlučili smo osvježiti ‘look’ sa montažom novih alu felgi – OZ Racing u 19 cola i u ‘Matt Bronze’ izvedbi, model – Ultraleggera HLT. Dimenzije felgi su 8.5×19 i 11×19 sa Bridgestone Potenza gumama 235/35/19 (prednje) i 305/30/19 (stražnje). Sportski dizajn alu felgi OZ Racing Ultraleggera HLT u mat brončanoj izvedbi još više naglašava o kakvom se sportskom autu radi koji već sada ima legendarni status.

・・・

Racelook kao ovlaštena OZ Racing Wheels Paddock trgovina na području RH, nudi niz modela alu felgi te širok spektar dimenzija, za vaše vozilo.

・・・
❗❗❗ VAŽNO! Kao i sve OZ Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju potreban TUV ‘Strength’ certifikat, koji osigurava sigurnost, visoku razinu kvalitete i siguran prolazak na tehničkom pregledu. ❗❗❗

・・・

U suradnji s najboljim inozemnim dobavljačima, pružamo klijentima mogućnost odabira i ugradnje modernih alu felgi vrhunske kvalitete i dizajna. Vašem limenom ljubimcu, potrebno je osvježiti look? RACELOOK je najbolji izbor.

・・・

⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512
・・・
#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #racelookporsche

#autinasihklijenata #wheelsofcroatia #racelookoz #ozracingwheels #ozwheels #ozracing 

#ozfelgen #ozfelge #porsche#porschehrvatska #911 #carrera4s #porsche911carrera4s

#rijeka #matulji #997 #ozultraleggera #ultraleggera #hlt

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave