logo

Ponuda H&R proizvoda za novu Skodu Octaviu VRS

H&R od sada nudi  za najsnažniju Octaviu (VRS) gewinde koje se mogu ugraditi u obje varijante karoserije (limuzina + karavan). Zahvaljujući preciznom finom podešavanju opruga prema postavkama amortizera podvozja podesivog po visini, udobnost vožnje ostaje prikladna za duga putovanja, ali spušteno težište vozila osigurava dinamičnije upravljanje i smanjeno naginjanje karoserije. Bez obzira na to, nosivost ostaje ista, ali se užitak vožnje jasno povećava!

Opcijski, H&R Trak+ distance za kotače izrađene od aluminija visoke čvrstoće obećavaju savršen međuosovinski razmak. Bilo srebrno ili crno pofarbani, to znači da se standardni i dodatni kotači mogu poravnati s milimetarskom preciznošću na rubovima branika. Kao i obično s H&R-om, svi proizvodi se isporučuju s potrebnim certifikatom za dijelove i proizvedeni su u Njemačkoj!

H&R komponente ovjesa za Škodu Octaviju – 
Tip NX, 1.4 TSI iV uklj. RS 1.4 TSI iV Lim. + Combi
– od 1001 kg VA opterećenja, s VA oprugom 55 mm i multi-link HA, uklj. adaptivno prigušenje, uklj. sportski ovjes, od godine proizvodnje 2019.
coilover ovjes (gewinde)
– Broj artikla: 28638-8
– Spuštanje: ispred 35-60 mm / iza 45-70 mm


Trak+ distance
– eloksiranog srebra ili crne
– Proširenje: od 6 mm (po osovini)

・・・

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr #skodatuning  #carsofcroatia #racelookskoda #hrproducts

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #skodawheels  #skoda #skodaoctavia #vrs #skodasport #gewinde #distance

Najnovije objave