logo

Ponuda H&R proizvoda za novi Volkswagen Golf 8 GTE

H&R sportske opruge sinonim su za nebrojene pobjede u brojnim klasama motosporta, ali u isto vrijeme i jedan od vodećih proizvođača visokokvalitetnih komponenti šasije za automobile. Asortiman trenutno uključuje preko 3000 aplikacija, također za najnovije modele automobila, uvijek s certifikatom za dijelove (TUV) ili ABE. Portfelj uključuje spiralne opruge, sportske opruge, amortizere, sportske i coilover ovjese, odstojnike, stabilizatore i elektroničke sustave spuštanja. I odjel za razvoj i testiranje kao i proizvodnja nalaze se u sjedištu u Lennestadtu, Sauerland, gdje se proizvode kvalitetni proizvodi za kupce i klijente u više od 70 zemalja pod markom H&R. H&R predstavlja intenzivan prijenos tehnologije iz motosporta u razvoj inovativnih komponenti šasije za cestovna vozila. Ali vodeći timovi u Formuli 1, DTM-u, klasicima na duge staze u Le Mansu, Daytoni ili Nürburgringu i drugim trkaćim serijama također se oslanjaju na H&R know-how, kao i automobilska industrija. Na primjer, Porsche tvornički oprema sve sportske i trkaće modele H&R tehnologijom.

Nema sumnje da Golf 8 GTE nastavlja sportske gene svojih sedam prethodnih generacija. Činjenica da H&R slijedi primjer s opružnim setom za još sportskije karakteristike vožnje! To omogućuje individualno podešavanje visine vozila unatoč zadržavanju standardnih amortizera. Raspon je između 40 i 50 mm na prednjoj osovini i 35 do 45 mm na stražnjoj osovini. To osigurava izravnije ponašanje upravljanja i smanjeno kretanje tijela u brzim zavojima ili u slučaju naglih promjena opterećenja.

Udobnost vožnje i dalje je primjerena dugim putovanjima, a smanjeni razmak od tla usavršuje izgled zahvaljujući stisnutom prostoru između kotača i karoserije. S opcijski dostupnim distancama kotača TRAK+ izrađenim od aluminija visoke čvrstoće, standardni i naknadno ugrađeni kotači mogu se poravnati s milimetarskom preciznošću na rubovima branika. Sve H&R komponente uvijek imaju potrebne ateste za dijelove i proizvedene su u Njemačkoj!

H&R komponente za VW Golf VIII


Tip CD 1.4 e-Hybrid uklj. GTE (hatchback), od 1001 kg prednja osovina  opterećenje, samo s multi-link na stražnjoj osovini, uklj. adaptivno prigušenje, uklj. sportski ovjes, od godine proizvodnje 2019.
sportske opruge
Broj artikla: 23028-1
Spuštanje: ispred cca 40-50 mm / iza cca 35-45 mm

Trak+ distance kotača
srebrno ili crno eloksiran
Proširenje: od 6 mm (po osovini)

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #vwtuning  #carsofcroatia #racelookvw #hrproducts

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #golf #volkswagengolf #golf8 #hrfedern #opruge #hr #h&r #sportskeopruge #distance

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave