logo

Ponuda H&R proizvoda za novi BMW M3 Touring

Kada je prvi M3 ugledao svjetlo dana na IAA 1985., kombinacija kompaktne limuzine s puno snage bila je senzacija. Koja, poput mnogih modela, nije izgubila svoju fascinantnost tijekom godina. Kasnije je dodan Coupe i sada, konačno, Touring. Podrazumijeva se da su se inženjeri u odjelu za razvoj H&R-a također navukli i već predstavljaju set zavojnih opruga (GEWINDEFEDERN), mjesecima prije prvih isporuka vozila u Njemačkoj.

Uz zadržavanje adaptivnih originalnih amortizera, visina vozila na prednjoj osovini može se slobodno podešavati između 25 i 35 milimetara, na stražnjoj strani spuštanje varira između 0 i 15 milimetara. To osigurava još izravnije ponašanje upravljača, a bočni nagib tijela u brzim zavojima je smanjen. Posljednje, ali ne i najmanje važno, izgled spuštenog težišta vozila također naglašava ideju savršenog stroja visokih performansi. Reda radi valja spomenuti i da je nosivost ostala na standardnoj razini – osnovna touring ideja je dakle zadovoljena! Kao i obično s H&R-om, svi proizvodi se isporučuju s potrebnim certifikatom za dijelove i proizvedeni su u Njemačkoj!

H&R komponente ovjesa za BMW M3 Touring:
Vrsta G234M (G81)
4WD / xDrive, od godine izgradnje 2022
zavojne opruge (opruge na navoj)
Broj artikla: 23026-3
Spuštanje: ispred 25-35 mm / iza 0-15 mm

・・・

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr #bmwtuning  #carsofcroatia #racelookbmw #hrproducts

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #bmwwheels #bmw #bmwm3 #m3 #bmwsport #gewindefedern #touring

Najnovije objave