logo

Peugeot 208 GTI + Bilstein i H&R

Povijest tvrtke Peugeot započela je davne 1810. godine kao obiteljska kompanija. Kroz desetljeća proizvodnje vrhunskih automobila, mnogi auti su se isticali po svojoj inovativnosti, udobnosti, voznim karakteristikama i performansama.

Zahvaljujući Peugeot-ovim inžinjerima i njihovoj velikoj strasti i ljubavi za automobile i motorsport sa ponosom predstavljamo novi Peugeot 208 GTI.

Na GTI je montiran set gewindi Bilstein B14 i H&R distance debljine 15 mm po kotaču.

Bilstein je poznata kompanija koja svakodnevno testira svoju tehnologiju, kvalitetu i sigurnost proizvoda koji su razvijeni i za svakodnevnu vožnju i za utrkivanje.

H&R je kompanija usredotočena na proizvodnju komponenata ovjesa vrhunske kvalitete koji su spoj performansi, sigurnosti i inovativnog dizajna.

Bilstein i H&R su proizvodi sigurne Njemačke kvalitete te jedino rješenje za klijente koji traže samo najbolje proizvode za svojeg ljubimca.
・・・
Kao i svi proizvodi iz naše ponude, ovi proizvodi imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i jednu visoku razinu kvalitete.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #peugeot #peugeot208 #gti #208gti #peugeot208gti #racelookpeugeot #bilstein #hr #bilsteinb14 #gewinde #bilsteingewinde

Najnovije objave