logo

OZ Racing Wheels alu felge – Model – Ultraleggera HLT

Kada se spominju OZ Racing alu felge, prvi model na koji se većinom pomisli je Ultraleggera. Kao najpoznatiji model OZ alu felgi a i generalno u tuning svijetu, dostupan je za većinu vozila u širokom spektru dimenzija.

Ultraleggera HLT, najpoznatiji i najuspješniji dvokraki kotač, postao je ikona u industriji alu felgi/naplataka, a pridružuje im se i verzija Deep Concave koja omogućava ekstremne prilagodbe i veliku agresivnost.

Ovisno o željenoj kombinaciji kotača i automobila, sada su dostupne 3 različite konkavne verzije: Standard, Concave i Deep Concave. Tipični dizajn trkaćih kotača učinio je još agresivnijim novim konkavnim profilima, dizajniranim posebno za automobile čija veličina kočionih čeljusti omogućava za ekstremna pristajanja.

Sve konkavne verzije Ultraleggera HLT, kao i Central Lock verzija, dostupne su u potpuno novom Matt Bronze finišu koji se pridružuje asortimanu Personal Colors (boje po vašem izboru).

Alu felge Ultraleggera HLT je dostupna u 19 i 20 cola te u verziji Deep Concave za 9,5 x 19 ”i 10 x 19.

Najmanja težina Ultraleggera HLT felge je u dimenziji 8×19 i teži 9,17 kg.

OZ Racing Wheels Ultraleggera HLT je dostupna u sljedećim izvedbama: Matt Black, Matt Bronze, Gloss Black, Race White, Race Gold, Orange, Matt Red, Acid Green, Matt Race Silver, Matt Graphite i Race Gold. Osnovna boja je Matt Black, sve ostale spadaju u kategoriju `personal colors` odnosno boje po vašem izboru.

・・・

Kao sve OZ Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #vwtuning #vwgolf #golf7 #carsofcroatia #racelookOZ

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #OZwheels #ozracingwheels #ozwheels #ozhrvatska #tuning #ultraleggera #ozracing #ozultraleggera #volkswagen #volkswagenhrvatska #hlt #ozultralggerahlt #ozfelge #porsche #audi 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave