logo

OZ Racing Wheels alu felge – Model – Leggera HLT

Kao i svaki model iz OZ Racing Wheels asortimana, model LEGGERA HLT je `Made in Italy`. Jedinstvena i primjetna alu felga OZ Leggera HLT je jednodijelna felga sa pet dvodjelnih krakova koji ovu felgu čine vrhunskim produktom za redovne prometnice te za stazu i za sportske i normalne automobile.
・・・
Stilska i tehnička rješenja, dobivena korištenjem sofisticiranih dinamičkih procesa izrade, doveli su do dizajna posebno otvorenih duplih krakova koji dozvoljavaju pregled kočionog sustava te olakšavaju hlađenje kočionog sustava te time značajno snižavaju razinu zamora sustava.
・・・
Projekt Leggera HLT proizlazi iz rada s F1 timovima kao što su Infiniti Red Bull Racing i Scuderia Ferrari. Inženjeri iz OZ TECH laboratorija, isti ljudi koji dizajniraju F1 felge/naplatke, prenijeli su znanje radeći zajedno na dizajnerskim i proizvodnim procesima kako bi postigli najbolji omjer lakoće i konstrukcijske čvrstoće, performansi i stila te, posljednje, ali ne najmanje bitno , najviši stupanj upravljivosti za veći komfor vožnje.
・・・
OZ LEGGERA HLT je dostupna u 3 izvedbe: Grigio Corsa Bright, Matt Black i Race Gold i u dimenzijama od 17 do 21 col.

・・・
❗❗❗ VAŽNO! Kao i sve OZ Racing alu felge, LEGGERA HLT ima sve potrebne certifikate među kojima i TUV certifikat koji osigurava maksimalnu sigurnost i kvalitetu, što je ujedno i imperativ OZ-ove proizvodnje. ❗❗❗

・・・

Racelook kao ovlaštena OZ Racing Wheels Paddock trgovina na području RH, nudi niz modela alu felgi te širok spektar dimenzija, za vaše vozilo.

・・・

U suradnji s najboljim inozemnim dobavljačima, pružamo klijentima mogućnost odabira i ugradnje modernih alu felgi vrhunske kvalitete i dizajna. Vašem limenom ljubimcu, potrebno je osvježiti look? RACELOOK je najbolji izbor.

・・・

⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512
・・・
#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #racelookporsche

#autinasihklijenata #wheelsofcroatia #racelookoz #ozracingwheels #ozwheels #ozracing 

#ozfelgen #ozfelge #leggerahlt #ozleggera #ozracingwheelsleggerahlt

#rijeka #matulji #leggera #hlt

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave