logo

NOVI BARRACUDA PROJEKT na ŠKODI KODIAQ – robusnom SUV vozilu!

Škoda Kodiaq – Reprezentativno SUV vozilo češkog proizvođača automobile iz VAG grupacije. Ime modela inspirirano je medvjedom Kodiak, najvećim smeđim medvjedom, koji nastanjuje istoimeni otok uz južnu obalu Aljaske.
・・・
Osim svojih OFFROAD odlika, kao i ostali Škoda modeli, može se pohvaliti i svojim vrhunskim dizajnom i kvalitetom izrade.
・・・
Jedinstveni dizajn koji privlači, nudi glatke površine poput vozila smišljenih za upotrebu na asfaltiranim cestama, no brzi pogled na dizajn pragova, branika i difuzora, i svima je jasno da ima utkanu OFFROAD stranu u svoj DNA.
・・・
Naš vjerni klijent odlučio je personalizirati svojeg novog Kodiaqa, ugradnjom novih alu felgi. Izbor je pao na Barracuda Racing Wheels – Model – Project Ultralight 3.0 u 20 cola.
・・・
Dimenzije felgi: 8.5×20
Izdvedba: Black milled (standard)
Gume: Pirelli Pzero u dimenziji 255/40/20 za sva 4 kotača

・・・
Sve ovo, ali i više je dostupno kod nas – Racelook.com.hr – ovlaštenih i službenih predstavnika za Barracuda Racing Wheels alu felge.

・・・

Neovisno o modelu automobila, klijentima pružamo stručan savjet i “custom made” prijedlog po pitanju ugradnje novih alu felgi i ostalih dodataka.

・・・
❗❗❗ VAŽNO! Kao i sve Barracuda Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju potreban TUV certifikat, koji osigurava sigurnost, visoku razinu kvalitete i siguran prolazak na tehničkom pregledu. ❗❗❗

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512
・・・
#racelookcomhr #racelookskoda #rclk #racelookbarracuda #jmsfahrzeugteile #gumiservismagas 

#autinasihklijenata #barracudafelgen #barracudaultralight #barracuda #barracudaracingwheels 

#projectultralight #skoda #skodawheels #skodakodiaq #skodahrvatska #skodasport #kodiaq 

#newwheels #alufelge #barracudahrvatska #wheelsofcroatia

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave