logo

NISSAN GT-R (R35) SpecV + MBdesign KV1 + Michelin

🇯🇵🐲 Nissan GT-R (R35) je sportski automobil visokih performansi, a ujedno i nasljednik Skyline GT-R, varijante Nissan Skyline visokih performansi. Iako je ovaj automobil bio model šeste generacije koji je nosio ime GT-R, model više nije dio linije modela Nissan Skyline jer je to ime sada rezervirano za Nissanova luksuzna sportska vozila. GT-R izgrađen je na ekskluzivno razvijenoj platformi Nissan PM, koja je poboljšana evolucija Nissan FM platforme koja se koristi u odvojenim luksuznim automobilima Nissan Skyline i sportskim automobilima Nissan Z. Skraćenica GT-R označava Gran Turismo–Racing, dobivenu od Skyline GT-R.
・・・
Proizvodna verzija GT-R-a predstavljena je na prestižnom Salonu automobila u Tokiju 2007. prema rasporedu, odmah nakon prijenosa vremena kruga na ekranu, koji je trajao 7:38 minuta na mokrom stanju Nürburgring Nordschleife, pobjedivši svevremenski sportski klasik Porsche 911 (997) Turbo kako je Nissan izjavio prije lansiranja automobila, i to je bilo 7. najbrže vrijeme kruga za serijsko vozilo oko staze.
・・・
U ovom slučaju radi se o varijanti – SpecV – koja je predstavljena 7. siječnja 2009. na Salonu automobila u Tokiju 2009. godine. Posebnosti ove varijante jesu obloge od karbonskih vlakana iznutra i izvana i to što nema stražnja sjedala.
・・・
GT-R SpecV pokreće standardni V6 s dvostrukim turbo punjenjem od 3,799 cc (3,8 L). Ostale mehaničke promjene uključuju ispuh od titana, Recaro sjedala, prerađeni ovjes, karbonsko keramičke kočnice i 20-inčne Nismo kotače. U usporedbi sa standardnim GT-R-om, ukupna težina smanjena je za 60 kg na 1.680 kilograma – što ga čini najlakšim GT-R-om do sada!
・・・
Imali smo priliku raditi na veoma jedinstvenoj izvedbi Nissan GTR-a SpecV, koju je naš klijent doradio prema svom ukusu. Osim što su mijenjani aerodinamički djelovi poput stražnjeg spojlera od LBWK, prednji lip, pragovi, nova perla bijela folija, naš dio projekta došao je do izražaja kada je stigao red na nove felge.
・・・
Detalji:
🔥Felge – MBdesign – Model – KV1 u matt crnoj izvedbi, dimenzija – 10.5×20 i 12×20.
🔥Gume – Michelin Pilot Sport 4S u dimenzijama – prednja – 295/35/20 i stražnja – 345/30/20.
🔥*Da bi sustav nadzora tlaka funkcionirao kako treba, programirani su i montirani novi TPMS senzori koji su se savršeno usklađeni s vozilom.

・・・
Racelook, kao ovlašteni prodavač branda MB Design Wheels na području RH, nudi niz modela alu felgi te širok spektar dimenzija, za vaše vozilo.

・・・
❗❗❗ VAŽNO! Kao i sve MB Design Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju potreban TUV ‘Strength’ certifikat, koji osigurava sigurnost, visoku razinu kvalitete i siguran prolazak na tehničkom pregledu. ❗❗❗

・・・

U suradnji s najboljim inozemnim dobavljačima, pružamo klijentima mogućnost odabira i ugradnje modernih alu felgi vrhunske kvalitete i dizajna. Vašem limenom ljubimcu, potrebno je osvježiti look? RACELOOK je najbolji izbor.

・・・

⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512
・・・
#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #racelooknissangtr 

#RACELOOKNISSAN #autinasihklijenata #mbdesignwheels #mbdesign #mbdesignkv1 #kv1 

#michelin #michelinhrvatska #jdmwheels #carsofcroatia #jdm #racelookjdm #nissan #nissagtr #gtr 

#r35 #nissangtrr35 #specv #nissangtrspecv #wheelsofcroatia #nissanhrvatska

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave