logo

MOTORWORLD METZINGEN 2022.

Događaj 2020. izvorno je nastao iz nužde: tuning live stream koji je organizirao JMS Fahrzeugteile uz podršku brojnih partnera. Uostalom, sektor sastanaka i sajmova povremeno je potpuno zastao zbog Corone. Unatoč tome, JMS je želio i proizvođačima i obožavateljima dati platformu za predstavljanje i upoznavanje s najnovijim izložbenim automobilima. Nakon uspješnog prvog izdanja i prošlogodišnjeg nasljednika, u startu je i treće izdanje, što znači da je live stream na dobrom putu da se etablira kao apsolutna scenska institucija.

Mjesto održavanja s površinom od oko 27.000 četvornih metara ponovno je Motorworld u Metzingenu, oko 45 kilometara južno od Stuttgarta. Ova lokacija nudi povijesnoj kovačnici prekrasnu industrijsku pozadinu za mega događaj. Ove godine se ujedno slavi i 30. obljetnica JMS-a. 

Upravo, s obzirom na promijenjenu regulativu vezanu uz Coronu i ukidanje restrikcija, isti sada mogu biti i izravno na licu mjesta – i to uz besplatan ulaz!

Livestream Part III tako dobiva karakter pravog sajma i sastanka: Više od 25 renomiranih proizvođača i JMS partnera kao što su Hamann, Schmidt, Gladen Mosconi, Hankook, Senner Tuning, KW, mbDESIGN, BBS i naravno Barracuda Racing Wheels i Cor. Speed ​​Sports Wheels i mnogi drugi su tu i predstavljaju se sa štandovima na vanjskom prostoru odmah do kovačnice.

U potonjem će se, kao i obično, tijekom poslijepodneva održati nastupi mnogih od više od 100 spektakularnih izložbenih automobila. Ponovno su prisutni kao posebni gosti Sabrina Doberstein, model i ambasadorica brendova Barracuda i Cor.Speed, kao i drift tim iz Driftinglele.

Visokokvalitetni JMS proizvodi dostupni su u kod nas – Formula d.o.o. odnosno Racelook.com.hr

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512
・・・#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #wheelsofcroatia 

#carsofcroatia #racelookaudi #abt #abtsportsline #corspeedwheels #barracudawheels #audiwheels 

#newwheels #alufelge #audi #ozwheels #ozracing #jmslivestream #vwhrvatska #mbdesign #tuning 

#autinasihklijenata #abtfelge #mercedes #ford #bmw

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave