logo

Mini Cooper S + OZ Superturismo LM 18 + ST XTA GEWINDE

🔥🔥🔥🔥 Sitan, ali dinamitan. Mini. Još od 1959. Godine kada je izašao prvi model ove automobilske marke, donosi pravo uzbuđenje u svijet automobila. Danas, i dalje aktualan, MINI primjenjuje moderne tehnologije i ideje za urbani život.
・・・
Originalno, Mini vuče britanske korijene a od 2000. godine je pod ponosnim vlasništvom njemačke automobilske tvrtke BMW. Od samog postanka, MINI se ubrzo dokazao kao izrazito živahan i poletan mali automobil, na temelju čega dobiva pozamašne komplimente čak i od neljubitelja malih automobila ovakve vrste.
・・・
Njegovu kvalitetu, prepoznao je i naš klijent, te je svoj Mini Cooper S od 192 KS, odlučio unaprijediti sa vrhunskim proizvodima, koji su svakako digli vozne karakteristike i performanse na jednu zavidnu razinu.
・・・
Detalji:

1.Ugradnja aluminijskih felgi (OZ Racing Wheels – model Superturismo LM matt Black u dimenziji- 8×18 et45)
2. Ugradnja guma (Michelin Pilot Sport 4 u dimenziji 205/40/18)
3. Gewinde montaža – ST Suspension – Model – XTA – koje spuštaju od 30 do 55 mm ispred i odostraga, te nude i mogućnost štelanja tvrdoće.
・・・
ST XTA je trenutačno najjači model gewindi dostupan za ovaj model Minija koji sa svojim KW amortizerima i dvodjelnim trkaćim sustavom opruga nudi vrhunske performanse, spuštanje po vašoj želji i savršenu prilagodbu uvjetima na cesti i vašem vozačkom stilu.
・・・
Dodatno: Montaža – ST Suspension spone za centriranje stražnjeg trapa (trag+nagib), novi senzori TPMS za kontrolu tlaka zraka u gumama te centralno pojačanje šasije.

・・・

Neovisno o modelu automobila, klijentima pružamo stručan savjet i “custom made” prijedlog po pitanju ugradnje novih alu felgi i ostalih dodataka.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・

⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #gumiservismagas #RCLK #RACELOOKMINI #autinasihklijenata #OZRACINGWHEELS #oz #ozracing #ozwheels #OZFELGEHRVATSKA #mini #minicooper #jcw #minicoopers #minihrvatska #stsuspension #stxta #gewinde #ozsuperturismo #ozsuperturismolm #superturismo 

#carsofcroatia #ozpaddockstore #WHEELSOFCROATIA

Najnovije objave