logo

Mini Cooper JCW F56 + OZ Superturismo + Michelin + Eibach Pro Kit

Kao što je poznato, MINI pod vodstvom BMW-a već 20-ak godina proizvodi male i kompaktne automobile koji nisu samo iznimno trendi i uspješni. Odlikuje ih i iznimna dinamika vožnje i vrhunske performanse. Naravno, to se odnosi i na najjaču verziju osim GP special modela, John Cooper Works ili skraćeno JCW. 

To se dogodilo s ovim primjerkom MINI s troja vrata od 231 KS. Dobio je profesionalnu doradu u Racelook.com.hr/Formula d.o.o.. Na osovine su sada postavljene visokokvalitetne felge OZ Racing Wheels Superturismo Evoluzione dimenzija 8×18. Karakterizira ih sjajna crna završna obrada i trkaći izgled kojeg vuku iz OZ DNK. Gume Michelin Pilot Sport 5, koje pružaju savršeno prijanjanje, mjere 215/40ZR18. Osim toga, Mini JCW je spušten a za to su zaslužne Eibach Pro-Kit opruge, koje karoseriju spuštaju za oko 30 milimetara.

Opruge za spuštanje također su savršeno usklađene za kombinaciju sa standardnim amortizerima JCW-a. Montirani su i novi TPMS senzori koji su jednostavno programirani i usklađeni sa računalom u Mini. Iako to nije učinjeno u ovom slučaju, Racelook.com.hr/Formula d.o.o. također nudi dodatne komponente kao što su nadogradnje performansi i sportski ispušni sustavi za MINI na zahtjev. 

・・・

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr #minituning  #carsofcroatia #racelookmini 

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #miniwheels #mini #minicoper #jcw #ozracingwheels #ozfelge #ozwheels #superturismo #evoluzione 

Najnovije objave