logo

Mini Cooper JCW F56 + OZ INDY HLT + Continental TS870P + Eibach Pro Kit + Remus ispuh

Kao što je poznato, MINI pod vodstvom BMW-a već 20-ak godina proizvodi male i kompaktne automobile koji nisu samo iznimno trendi i uspješni. Odlikuje ih i iznimna dinamika vožnje i vrhunske performanse. Naravno, to se odnosi i na najjaču verziju osim GP special modela, John Cooper Works ili skraćeno JCW. 

To se dogodilo s ovim primjerkom MINI s troja vrata od 231 KS. Dobio je profesionalnu doradu u Racelook.com.hr/Formula d.o.o.. Na osovine su sada postavljene visokokvalitetne felge OZ Racing Wheels INDY HLT dimenzija 8×18. Karakterizira ih Titanium završna obrada i trkaći izgled kojeg vuku iz OZ DNK. Gume Continental Winter Contact TS870P, koje pružaju savršeno prijanjanje kroz cijelu zimu, a pogotovo po snijegu, mjere 215/40ZR18. Osim toga, Mini JCW je spušten a za to su zaslužne Eibach Pro-Kit opruge, koje karoseriju spuštaju za oko 30 milimetara. Opruge za spuštanje također su savršeno usklađene za kombinaciju sa standardnim amortizerima JCW-a.

Naravno, uz sve ove dorade morali smo i montirati novi ispuh. Radi se o visoko kvalitetnom stražnjem loncu marke Remus koji osim šta daje bolji zvuk, povećava i performanse. 

Montirani su i novi TPMS senzori koji su jednostavno programirani i usklađeni sa računalom u Mini. 

・・・

Kao sve OZ Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge kao i ostali proizvodi imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #minituning #minicooper #carsofcroatia #racelookoz

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #mini #minijcw #miniwheels #wheelporn #ozindy #oz #ozracingwheels #ozfelge #ozhrvatska #ozpaddockstore #minicooperjcw #johncooperworks #jcw #indy #indyhlt #hlt 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave