logo

MINI CLUBMAN F54 + OZ LEGGERA HLT

Sprijeda, Mini Clubman je dobio debeo karbonski spojler koji se savršeno ugnijezdio oko standardnog branika i osigurava mnogo moćniji izgled. Lip spojler neprimjetno se povezuje sa standardnim proširenjima lukova kotača i ima posebno skladan učinak. Isto se odnosi i na nove bočne pragove. I ovdje se pazilo da sve izgleda kao da je iz jednog komada i ako ne znate bolje, mogli biste pomisliti da se radi o neobaveznim dodacima s original Mini police. Pristup stražnjem braniku je, s druge strane, malo uočljiviji.

Iako je to također povezano sa standardnim proširenjima lukova kotača, posebno je integrirani karbonski difuzor puno prisutniji, ali još uvijek dobro pristaje uz stražnji dio Clubmanna. Stražnji difuzor također uključuje sportski ispušni sustav s četiri ispušne cijevi koje su obojene u crno kako bi odgovarale karbonskom difuzoru. Kompletan set vizualno je naglašen činjenicom da na vozilu nema kroma, sve sjaji u boji karoserije, mat crnoj ili vidljivom karbonu. I naravno već spomenute aluminijske felge i spuštanje također doprinose cjelokupnoj slici. Iako trenutačno nemamo informacija o spuštanju, znamo da su felge OZ Leggera aluminijski kotači veličine od 19 cola.

Novi set kotača opremljen je Michelinovim gumama. Felge imaju klasičnu sivu završnicu i ne djeluju napadno s bilo koje pozicije, kao što nalazimo, već prikladno stilu vozila.

Ovo su promjene na MINI Clubman F54:
Duell AG body kit (spojler, bočne lajsne, pragovi, difuzor s dodatkom za stražnji spojler)
Sportski ispušni sustav s crnim ispušnim cijevima
Aluminijski naplatci OZ Leggera

Kao i svaki model iz OZ Racing Wheels asortimana, model LEGGERA HLT je `Made in Italy`. Jedinstvena i primjetna alu felga OZ Leggera HLT je jednodijelna felga sa pet dvodjelnih krakova koji ovu felgu čine vrhunskim produktom za redovne prometnice te za stazu i za sportske i normalne automobile.
・・・
Stilska i tehnička rješenja, dobivena korištenjem sofisticiranih dinamičkih procesa izrade, doveli su do dizajna posebno otvorenih duplih krakova koji dozvoljavaju pregled kočionog sustava te olakšavaju hlađenje kočionog sustava te time značajno snižavaju razinu zamora sustava.
・・・
Projekt Leggera HLT proizlazi iz rada s F1 timovima kao što su Infiniti Red Bull Racing i Scuderia Ferrari. Inženjeri iz OZ TECH laboratorija, isti ljudi koji dizajniraju F1 felge/naplatke, prenijeli su znanje radeći zajedno na dizajnerskim i proizvodnim procesima kako bi postigli najbolji omjer lakoće i konstrukcijske čvrstoće, performansi i stila te, posljednje, ali ne najmanje bitno , najviši stupanj upravljivosti za veći komfor vožnje.
・・・
OZ LEGGERA HLT je dostupna u 3 izvedbe: Grigio Corsa Bright, Matt Black i Race Gold i u dimenzijama od 17 do 21 col.

・・・
❗❗❗ VAŽNO! Kao i sve OZ Racing alu felge, LEGGERA HLT ima sve potrebne certifikate među kojima i TUV certifikat koji osigurava maksimalnu sigurnost i kvalitetu, što je ujedno i imperativ OZ-ove proizvodnje. ❗❗❗

・・・

Racelook kao ovlaštena OZ Racing Wheels Paddock trgovina na području RH, nudi niz modela alu felgi te širok spektar dimenzija, za vaše vozilo.

・・・

U suradnji s najboljim inozemnim dobavljačima, pružamo klijentima mogućnost odabira i ugradnje modernih alu felgi vrhunske kvalitete i dizajna. Vašem limenom ljubimcu, potrebno je osvježiti look? RACELOOK je najbolji izbor.

・・・

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr #minituning  #carsofcroatia #racelookmini #ozracingwheels

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #miniwheels #ozwheels #ozfelge #ozhrvatska #leggera #tuning#ozracingwheelsleggera #hlt #mini #clubman

Najnovije objave