logo

Mercedes V300D + nove alu felge Barracuda Racing Wheels – Model – Project Ultralight 3.0

Poput svog glavnog konkurenta u obliku VW Bullija, Mercedes V-klase također često dorađuju i individualiziraju njegovi vlasnici. Ovu tezu naglašava ovdje predstavljen V 300 d, primjerak aktualne serije 447 u verziji prije faceliftinga. Ovaj Mercedes je opremljen setom visokokvalitetnih alu felgi Barracuda, a dobio je i nekoliko drugih nadogradnji.

Izbor za mat crno vozilo velikog kapaciteta pao je na alu felge Project 3.0 iz Barracudine Ultralight serije. Dimenzija felgi je 8,5×20 et 43. Pripadajuće gume mjere 255/40ZR20. U ovom slučaju, međutim, vlasnik vozila je otišao još bolje: kako bi uskladio različite naglaske na karoseriji, dodao je crvenu crtu na rubu kotača. Barracuda Racing Bolts koji se koriste za pričvršćivanje također su izrađeni u istoj boji.

Osim vizualnih, realiziran je i čitav niz tehničkih prilagodbi.
Dvolitreni twin-turbo redni četverocilindrični dizelski motor dobio je zvučni modul i nadogradnju performansi od Vätha. Zahvaljujući potonjem, motor je povećao svoju snagu za 40 KS na 274 KS. Novost je i H&R komplet stabilizatora koji podržava dinamičnije ponašanje u vožnji. Naknadno ugrađeni AMG kočioni sustav osigurava uvjerljivo usporavanje.

Kao sve Barracuda Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #mercedestuning  #carsofcroatia #racelookmercedes #mercedes #alufelge #alufelgen #mercedeshrvatska #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #barracuda #barracudawheels #tuning #barracudaracingwwheels #continental #projectthree #projectultralight

Najnovije objave