logo

Mercedes S-Class S500 L + CORSPEED DEVILLE + KW DLC

Mercedes-Benz S-klasa nije nužno poznata kao popularna osnova za tuning. To se posebno odnosi na dugu verziju, koja je zapravo više dostojanstvena, udobna i luksuzna limuzina s šoferom u visokom društvu. Ali postoji još jedan način, kao što ovaj primjer impresivno pokazuje, a koji su stručnjaci iz JMS Fahrzeugteile, sa sjedištem u Walddorfhäslachu u Baden-Württembergu, sada otkrili. Riječ je o modelu S 500 L iz serije W221 koji je bio opremljen setom alu felgi marke Cor.Speed ​​Sports Wheels. Alu felge Corspeed DeVille sa srebrnom brušenom završnom obradom okreću se na osovinama, koje imaju dimenzije 9 × 20 ET 40 sprijeda i 10,5 × 20 ET40 u duboko konkavnoj verziji koja se koristi na straga.

Prema specifikacijama u izvješću, kotaču su opremljeni u kombinaciji s distancama debljine 10 milimetara i prekriveni gumama Goodyear Eagle u dimenzijama 255/35 R20 i 285/30 R20. Osim toga, JMS je ugradio KW DLC modul za spuštanje koji omogućuje podešavanje visine karoserije između standardne razine i do 40 milimetara. Kako bi se akustički istaknule performanse V8 Mercedesa od 388 KS i 530 Nm, limuzina je dobila ispušni sustav od nehrđajućeg čelika s katalizatorom iz programa JMS. Završava s četiri ispušne cijevi dimenzija 120 × 80 milimetara.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, kako bi se zaokružio sportski, dinamični izgled, S 500 L ima novi body kit.

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr #vwtuning  #carsofcroatia #racelookvw #corspeed

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #mercedeswheels  #corspeedwheels #corspeedhrvatska #corspeedfelgen #tuning #zdeville #alufelge #alufelgen 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave