logo

Mercedes Benz S klasa W222 + Corspeed Deville 21”

Mercedes S klasa. Luksuz, udobnost, tehnološka inovativnost. Prvi izbor za sve ljubitelje automobila koji svoj poslovni i privatni život drže na visokoj razini. Službeno predstavljena 1972. godine i dan danas predstavlja nezamijenjivi luskuzni “daily” automobil. Naziv S klasa potječe od njemačke riječi “Sonderklasse” što znači “Specijalna klasa.”

Dok je u prijašnjim generacijama, Mercedes Benz S klasa, bila dostupna kao limuzina ili produljena limuzina, model coupe s dva vrata i kasnije S-coupe, danas se isključivo nudi kao: limuzina, produljena limuzina, coupe I cabrio.

Kako bi osigurali najveću razinu luksuza, inženjering S klase nije poznavao budget, te su upravo tu stavku iskoristili kao marketinški mamac, koji može biti najbolje opisan i nekadašnjim sloganom već spomenute S klase “”Napravljen kao nijedan drugi automobil na svijetu.”

U našem slučaju, radi se o Mercedes Benz S klasi W222 (produljenoj varijanti) S350 sa S65 AMG look-om.

Pri odabiru novih alu felgi, izbor je pao na Corspeed felge

Detalji:
-Model Deville
– Silver Brushed Surface varijanta
-Dimenzije 9×21(prednja) I 10.5×21 (stražnja)
– Gume Continental Sport Contact 6
– Dimenzija 255/35 ZR21na prednjoj osovini i 295/30 ZR21 na stražnjoj osovini

Kao i sve Corspeed i Barracuda alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i jednu visoku razinu kvalitete.

Neovisno o modelu automobila, klijentima pružamo stručan savjet i “custom made” prijedlog po pitanju ugradnje novih alu felgi i ostalih dodataka.

⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡

Za više informacija o ovim i sličnim proizvodima, kontaktirajte nas na:

🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・・・・・・・・・・

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #autinasihklijenata #wheelsofcroatia #racelookmercedes #corspeed #corspeedwheels #corspeeddeville #deville #corspeedfelge #corspeedfelgen #corspeedhrvatska #carsofcroatia #mercedes #mercedessclass #sclass #s350 #amg #mercedesamg #amgclub #mercedesbenz #mercedeshrvatska #mercedeswheels #benzclub #tuning #mercedesbenzsclass

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave