logo

Mercedes Benz S Klasa W140 500SE sa novim setom alu felgi u 20 cola – Corspeed Deville Inox + H&R opruge….

Nedavno smo izvršili nekoliko značajnih nadogradnji na našem Mercedes Benzu W140 S klasa 500 SE kako bismo poboljšali njegov izgled i performanse. Najvažnija izmjena je montaža novih alu felgi Corspeed Deville dimenzija 9×20 ET 40. Ove felge su dodatno unaprijeđene s distancama od 15 mm na stražnjoj osovini i 5 mm na prednjoj osovini, čime je postignut agresivniji i širi stav vozila.

Na vozilo smo montirali ljetne gume dimenzija 255/35/20, koje pružaju optimalno prianjanje i performanse tijekom toplih mjeseci. Također, automobil je spušten sa setom super kvalitetnih H&R opruga, koje su ga spustile za otprilike 35 mm naprijed i nazad, dajući mu sportski i elegantan izgled, ali i poboljšavajući vozne karakteristike.

Za poboljšanje protoka zraka i performansi motora, instalirali smo K&N sportske filtere zraka koji su ‘plug&play’ zamjena. Ovi filteri osiguravaju bolji protok zraka i, samim time, bolje performanse motora.

Kompletni ispušni sustav od Lastovčića zamijenio je srednji i stražnji lonac, pružajući vozilu dublji i sportski zvuk, kao i poboljšanje u performansama. Svi proizvodi koji su montirani na vozilo su atestirani i imaju potrebne certifikate, uključujući i TUV certifikate, što omogućuje prolazak tehničkog pregleda bez ikakvih problema.

Sve ove nadogradnje čine naš Mercedes Benz W140 S klasa 500 SE jedinstvenim i izuzetno privlačnim na cesti, pružajući izvanredne vozne performanse i impresivan izgled.

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK  #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #corspeed #corspeedwheels #corspeedhrvatska #deville  #racelookmercedes #alufelge #devilleinox #corspeeddevilleinox #mercedes #mercedesw140 #mercedeswheels #sclass #sklasa #500 #mercedesfelge

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave