logo

Mercedes Benz S klasa C217 + alu felge Corspeed Atmos u 22 cola

Nedavno je brend Cor.Speed Sports Wheels, poznat po trendi i kvalitetnim felgama, predstavio novi dizajn kotača Atmos. Sa svojim 22-inčnim formatom i višekrakim stilom koji je podjednako sportski koliko i elegantan, posebno je namijenjen vlasnicima velikih SUV vozila i luksuznih vozila. U obliku S-klase Coupé iz serije C217 predstavljene ovdje, prvo vozilo već je stvoreno na kojem Atmos alu felge postavljaju apsolutne vrhunce.

Za preradu velikog automobila s dvoja vrata iz Stuttgarta zaslužni su stručnjaci iz Bilic Car Stylinga iz Urdorfa kraj Zuricha u Švicarskoj. Odabrali su alu felge Atmos, koji se proizvode postupkom oblikovanja koji štedi težinu i imaju dimenzije 9,5×22 (konkavno) za prednju osovinu i čak 10,5×22 (duboko konkavno) za stražnju osovinu. Gume su Michelin Pilot Sport 4 S mjere 255/30ZR22 odnosno 295/35ZR22. Sa svojom klasičnom završnom obradom u hiper srebrnoj boji, naplatak, koji se odlikuje vrlo skladnim stilom, izgleda vrlo otmjeno do posljednjeg detalja. 

Kao sve Corspeed Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr #mercedestuning #mercedes #carsofcroatia #racelookmercedes

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #mercedeswheels #corspeed #corspeedwheels #corspeedhrvatska #tuning #atmos #mercedessklasa #amg 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave