logo

Mercedes Benz E Klasa W213 + alu felge GMP Stellar Black Diamond 20”

Mercedes-Benz E350 CDI iz serije W213 predstavlja vrhunac inženjerske izvrsnosti i sofisticiranog dizajna koji je karakterističan za ovaj prestižni njemački brend. Ovaj model, kao dio E-klase, nudi spoj luksuza, udobnosti i izvanrednih performansi, čineći ga izvrsnim izborom za one koji traže eleganciju i snagu u jednom vozilu. E350 CDI model posebno se ističe zahvaljujući svojem moćnom dizelskom motoru koji osigurava izvanredne performanse uz istovremenu efikasnost potrošnje goriva.

Kako bi se dodatno poboljšala estetika i vozačka dinamika ovog već impresivnog vozila, mnogi vlasnici se odlučuju za nadogradnju na visokokvalitetne aluminijske felge. GMP Stellar Black Diamond felge u 20 cola su popularan izbor za vlasnike Mercedes-Benz E350 CDI W213 serije zahvaljujući njihovom izvanrednom dizajnu i izvedbi. Ove felge, s crnom dijamantnom završnom obradom, ne samo da dodaju agresivniji i sportskiji izgled vozilu, već i poboljšavaju vozne karakteristike zahvaljujući smanjenju težine u odnosu na standardne felge.

Originalne dimenzije guma preporučene od strane Mercedes-Benz za ovakve felge su 245/35/20 za prednje i 275/30/20 za stražnje kotače. Ove dimenzije guma optimizirane su za balans između udobnosti, trajnosti i performansi, pružajući savršenu harmoniju s aluminijskim felgama GMP Stellar Black Diamond. Kombinacija ovih felga i guma ne samo da poboljšava vizualni izgled vozila, već i osigurava superiorne vozne karakteristike, uključujući poboljšanu upravljivost i stabilnost pri visokim brzinama.

Upotrebom visokokvalitetnih aluminijskih felga poput GMP Stellar Black Diamond u kombinaciji s pažljivo odabranim dimenzijama guma, vlasnici Mercedes-Benz E350 CDI W213 mogu znatno unaprijediti estetski dojam i dinamičnost vožnje svog vozila, čineći ga istinski jedinstvenim na cesti.

Kao sve GMP alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #mercedestuning  #carsofcroatia #racelookmercedes #GMP

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #mercedeswheels #GMPhrvatska #GMPwheels #GMPSTELLAR #tuning #bmw #mercedes #amg #GMPFELGE #audi #bmw #ford #mercedeseklasa 

Najnovije objave