logo

Mercedes Benz E Klasa W213 + alu felge Barracuda Racing Wheels – Model – Dragoon u 20”

Desetljećima i kroz generacije modela, Mercedes E-klasa bila je apsolutna referenca u udobnosti za višu srednju klasu. A od predstavljanja serije 213 2016., E-klasa je preuzela još jedan atribut koji do tada nije bio jedna od njezinih ključnih kompetencija: dinamičnost.

Konkretno, na ovdje prikazanoj E klasi su montirane Barracuda Racing Wheels alu felge Dragoon iz portfelja Barracuda Ultralight Series. Sa svojim asimetričnim parom Y-krakova, oni ne samo da izgledaju dinamično, već zahvaljujući njihovom proizvodnom procesu oblikovanja protoka koji optimizira težinu, također smanjuju neopružene i rotirajuće mase: zamjetan rezultat je agilnije i preciznije ponašanje u vožnji. E-klasa koristi 8,5×20 Dragoon alu felge sprijeda s Hankook Ventus S1 Evo 3 gumama u dimenziji 245/35R20, dok pogonsku snagu straga osiguravaju 275/35 gume na ekstremno konkavnim 10,0×20 alu felgama. U svojoj Higloss Black završnici, alu felge Dragoon se savršeno uklapaju u potpuno sjajnu crnu karoseriju automobila.

JMS je spustio prednju osovinu za 35 milimetara, a stražnju osovinu za 30 milimetara pomoću seta opruga iz H&R-a. Kako bi se osigurala neograničena funkcionalnost brojnih Mercedesovih sustava pomoći, nakon spuštanja izvršene su različite kalibracije pripadajućih senzora.

Kao sve Barracuda Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #mercedestuning  #carsofcroatia #racelookmercedes #dragoon

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #mercedeswheels #Barracuda #barracudawheels #barracudahrvatska #tuning #bmw #mercedes #amg #barracudaracingwheels #audi #bmw #ford #mercedeseklasa #dragoon

Najnovije objave