logo

Mercedes Benz E Klasa Coupé C238 + Alu Felge MB Design KV1 Silver 20”

Mercedes Benz E klasa Coupe c238 dobila je dodatnu dozu elegancije s novim alu felgama MB Design modela KV1 u dimenziji 9×20 na sva četiri kotača. Ove impozantne felge ističu se svojim sofisticiranim dizajnom. Montirane su s originalnim dimenzijama guma za Mercedes Benz, dimenzija 245/35/20 za prednje kotače i 275/30/20 za stražnje. Hankook gume pružaju odlično prianjanje i udobnost, čineći vožnju ovog E Coupea još većim užitkom.

MB Design felge, poput modela KV1, ne samo da pružaju estetski dojam, već i inženjersku izdržljivost. Njihova visoka kvaliteta izrade kombinira laganu leguru s snažnom strukturom, čime se postiže optimalna ravnoteža između stila i performansi. Osim što su vizualno atraktivne, ove felge su pažljivo dizajnirane kako bi osigurale maksimalnu čvrstoću i stabilnost na cesti. MB Design predstavlja spoj elegancije i funkcionalnosti, čineći ih izvrsnim izborom za nadogradnju vašeg Mercedes Benza.

・・・

Kao sve MB Design alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #racelookmercedes #mbdesignWHEELS #mbdesign #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #kv1 #tuning #mbdesignHRVATSKA  #AUDIWHEELS #VWWHEELS #MERCEDESWHEELS 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave