logo

Mercedes Benz CLS500 + Z Performance alu felge – model – ZP2.1 Deep Concave FlowForged Star Gloss Black

Druga generacija CLS-a (serija 218) koju krasi novi set kotača koji je proizveden korištenjem FlowForged procesa i nosi naziv “Z Performance ZP2.1 Deep Concave”.

Kotači su postavljeni na prednju osovinu u dimenzijama 9,5×20 , a stražnji lukovi kotača ispunjeni su impresivnim valjcima veličine 11×20. A tko poznaje karoseriju Stuttgarta, zna da se takav kotački sklop ne može lako pospremiti u lukove kotača. Stoga ne čudi što je CLS morao biti proširen za ukupno pet centimetara sprijeda i straga kako bi bilo dovoljno prostora. Usput, pojedinačna prilagođena završna obrada kotača savršeno pristaje uz boju sivog CLS-a jer zvijezda naplatka sjaji u šik crnoj sjajnoj boji, a unutrašnjost naplataka dolaze u Brushed Candy crvenoj boji.

Kako bi novi kotači savršeno sjedali u lukove kotača, karoserija je značajno spuštena pomoću modula za spuštanje, a cijelom stvari se čak može upravljati preko upravljača. A kad smo već kod karoserije: svatko tko misli da je ovaj CLS vrhunski model AMG CLS 63 nije u pravu. Ovdje je CLS 500 koji je pretvoren u AMG 63. Također su bili AMG branici sprijeda i straga, a rešetka također dolazi od starijeg brata. Čak i kada je snaga biturbo V8 u pitanju, približio se velikom 63.

Z Performance alu felge – model – ZP2.1 jedan je od najpopularnijih naplataka iz asortimana jednodijelnih naplataka i može se koristiti gotovo univerzalno na svim vozilima. Zahvaljujući posebnom procesu FlowForged, alu felge/naplatci imaju maksimalnu stabilnost unatoč tome što su lakši od konvencionalnih lijevanih kotača.

Dizajn izgleda sportski i elegantno i skladno se uklapa u uglate, kao i okrugle ili zakrivljene linije vozila. Pet dvostrukih krakova obrađeno je do ruba ruba, što rasteže dizajn i tako se čini većim.

Ovisno o dimenziji i pomaku, konkavnost varira od ravne do duboko konkavne strukture. Otvoreni dizajn pruža gledatelju uvid u postojeću kočionu tehnologiju. Felga je tvornički dostupna (ovisno o rasponu vijaka i dimenziji) u bojama Gloss Black, Gloss Metal, Satin Black, Sparkling Silver, Cafe Americano i Blood Red. Ostale boje moguće je naručiti pojedinačno i premazati na zahtjev kupca.

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #bmwtuning  #carsofcroatia #racelookmercedes #zp21

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #bmwwheels #Zperformance #zperformancewheels #zperformancehrvatska #tuning #mercedes #amg #zedsly #cls500 #mercedesfelge #mercedeswheels #zperformancealufelge 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave