logo

Mercedes Benz CLA250 4MATIC SPORT + Corspeed Le Mans 19

Mercedes Benz CLA . Automobil zavidnog sportskog izgleda, ali i vrhunskih performansi. Još jednom, tvornica iz Stuttgarta nije razočarala. Naime, pametno osmišljen dizajn koji spaja sportski duh kupea i elegantnu limuzinu s četvero vrata nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
🏁🏁🏁
Profinjena CLA klasa „vragolastih“ performansi, kao takva, iznova privlači mnoge kupce koji traže upravo kombinaciju oba svijeta. Rang CLA klase je između A klase i C klase, upravo za one vozače koji žele malo sportskog duha i kompaktnosti u kombinaciji sa udobnosti jedne Mercedes limuzine.
🏁🏁🏁
U ovom albumu predstavljamo prekrasan primjerak Mercedes Benz C117 CLA 250 4 MATIC Sport na setu vrhunskih felgi – Corspeed Le Mans u dimenziji 8.5×19 za sva 4 kotača.
Gume su izabrane Pirelli Pzero u dimenziji 235/35*19 koje savršeno pristaju autobmobilu i naglašuju njegov sportski duh.
🏁🏁🏁
Felge imaju savršeno prijanjanje, nisu bile potrebne distance.
🏁🏁🏁
Korišteni su i novi TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) senzori koji su montirani i programirani od strane naših stručnjaka.
🏁🏁🏁

Moguće je naručiti i druge alu felge/naplatke. Sve felge u našoj ponudi imaju tüv certifikat.

Kontaktirajte nas za više informacija!

  racelook.com.hr
  info@racelook.com.hr
  0959009512
✅ Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #wheelsofcroatia #tuning #alufelge #CORSPEED #CORSPEEDWHEELS #wheels #tuningrijeka #corspeedlemans #corspeedfelge #jms #mercedeswheels #autinasihklijenata #newwheels #mercedes #mercedeshrvatska #mercedestuning #mercedescla #cla #cla250 #mercedesbenz

Najnovije objave