logo

Mercedes Benz C43 AMG + H&R sportske opruge

Najnoviji modeli C43 AMG dobivaju upravo ono što trebaju s H&R oprugama za spuštanje koje su već dostupne. Fino podešena nadogradnja performansi za još agilnije rukovanje. Rezultat suptilnog spuštanja vozila (otprilike 20 mm) čini AMG još žilavijim. Što se tiče tehnologije vožnje, smanjeni pokreti karoserije i izravnije ponašanje upravljanja su pozitivne strane. Unatoč tome, udobnost vožnje ostaje prikladna za velike udaljenosti, a korisna nosivost ostaje nepromijenjena.

Osim toga, ovaj H&R sportski set opruga može se ugraditi i na limuzinu i na karavan. Opcijski, H&R Trak+ distance kotača izrađene od aluminija visoke čvrstoće obećavaju savršen međuosovinski razmak. Bilo srebrno ili crno eloksirani, to znači da se standardni i dodatni kotači mogu poravnati s milimetarskom preciznošću na rubovima branika. Kao i obično s H&R-om, svi proizvodi se isporučuju s potrebnim certifikatom i proizvedeni su u Njemačkoj!

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr #mercedestuning #mercedes #carsofcroatia #racelookmercedes

#alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #mercedeswheels #hr #hrpopruge #hrfedern #hrsport #amg #mercedesc #c43amg #distance #opruge

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave