logo

Mercedes AMG GT S + Corspeed Deville + kw

Teško je vjerovati, ali istina: Mercedes-AMG GT je obogatio asortiman njemačkih sportskih automobila pred više od pet godina. Obitelj, u rasponu od “normalnog” GT-a sa 476 KS do GT R Pro-a s 585 KS, koji je neprestano optimiziran za uporabu na stazi, za to se vrijeme pokazala izuzetno svestranom. Prekrasni GT jednako dobro izgleda na crvenom tepihu kao i na trkaćem paddocku.

・・・

Ovdje prikazan AMG GT S nesumnjivo je kod kuće na oba terena. Automobil je opremljen aluminijskim naplacima visokih performansi – DeVille plemenitog izgleda marke CorSpeed ​​Sports Wheels a koji se u svijetlo srebrnom brušenom završetku s fino brušenim površinama krakova sjajno suprotstavljaju AMG-ovom dizajnerskom briljantu plava magno boja. Cor.Speed ​​naplatci s deset krakova mjere 9×20 cola na prednjoj i 10,5×21 cola na stražnjoj osovini. Opremljeni su gumama visokih performansi Pirelli P Zero u dimenzijama 265 / 30R20 i 305 / 25R21.

・・・

Instalirane KW opruge podesive po visini optimizirane su za upotrebu s elektroničkim OEM sustavom prigušivanja i omogućuju spuštanje od 0-25 milimetara na upravljačkoj osovini i 10-30 milimetara na pogonskoj osovini.

・・・

Sve činjenice, kao i informacije o cijeni i isporuci o alu felgi/naplataka CorSpeed ​​možete pronaći na:

 racelook.com.hr
 info@racelook.com.hr
 0959009512
✅Whatsapp 0959009512

Najnovije objave