logo

Lexus LC500 + Corspeed Wheels Deville 22′ alu felge

Toyotin luksuzni brend Lexus prije svega predstavlja stilske SUV-ove i elegantne limuzine, također s hibridnim ili sada čak i čisto električnim pogonom. Ali postoji i druga strana Lexusa: portfelj modela također uključuje čistokrvni, luksuzni sportski automobil LC, koji se nudi i kao coupé i kao cabriolet. U varijanti LC 500 pokreće ga pet-litarski V8 stare škole. To se također odnosi na ovaj primjerak, koji je sada postavljen na set visokokvalitetnih alu felgi iz Cor.Speed ​​Sports Wheels.

Osovine japanskog automobila s dvoja vrata opremljene su Deville alu felgama u velikodušnim dimenzijama od 9,5×22 i 10×22 inča. Karakterizira ih klasičan dizajn s deset krakova koji su jednako moćni koliko i ravni, mat metalnom obradom i ekstremnom konkavnošću sprijeda i straga. Pripadajuće gume dimenzija 255/35R22 i 295/30ZR22.

・・・

Kao sve Corspeed Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #racelooklexus #CORSPEEDWHEELS #DEVILLE   #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #lexuswheels  #tuning #CorspeedHRVATSKA  #AUDIWHEELS #VWWHEELS #MERCEDESWHEELS #lexuslc500

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave