logo

KIA STINGER + ALU FELGE BARRACUDA INFERNO 20”

Kia Stinger je apsolutna egzotika u višoj srednjoj klasi. Razlog tome vjerojatno je prije svega problem s imidžom, jer se izgledom i tehnologijom kupeovski peterovratni s 3,3-litrenim twin-turbo V6 s 366 KS ne mora skrivati od konkurencije. Koreanac je također prilično prikladan kao osnova za pojedinačne pretvorbe ugađanja/tuninga – kao što ovaj primjer impresivno pokazuje, a koji je sada napravio i predstavio Barracuda Racing Wheels u suradnji s Kijinim stručnjacima za tuning iz Giacuzza.

Na osovine premium Kije postavljene su alu felge Barracuda Inferno s klasičnom srebrnom završnicom i dimenzijama 8,5×20 sprijeda i 10×20 straga. Gume su dimenzija 225/35R20 i 255/30R20. Ova kombinacija je dostupna isključivo od Giacuzza za Stinger s certifikatom dijelova.

 Smanjenje razmaka od tla za 30 milimetara sprijeda i 25 milimetara straga zahvaljuju Giacuzzo Exclusive oprugama za spuštanje. Giacuzzo body kit jamči još veću vizualnu oštrinu i individualnost: uključuje lip spojler i oplemenjuje stražnji dio s difuzorom, bočnim pragovima i  spojlerom. Flap ispušni sustav tvrtke Giacuzzo, koji ima ABE ili EC odobrenje, osigurava robusniji i puniji zvuk. Kijin tuner također nudi dodatna poboljšanja performansi ili kutiju s papučicom za ugađanje gasa za Stinger. 

Kao sve Barracuda Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

・・・

Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovina

・・・

🌐racelook.com.hr

📧info@racelook.com.hr

📞0959009512

Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr  #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #wheelsofcroatia #barracudafelge #barracudawheels #barracuda #barracudaracingwheels #alufelge #alufelgen #newwheels #kia #kiawheels #kiastinger 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave