logo

KIA PROCEED GT + BARRACUDA INFERNO ALU FELGE + GIACUZZO BODY KIT

Dok je ProCeed bio dinamično dizajniran trovratni model u portfelju u prve dvije generacije modela korejske kompaktne klase, Kia ga je promijenila u sadašnjoj trećoj seriji: od tada je to sportski dizajnirani petoro vrata. Svojim prepoznatljivim i uglađenim izgledom, ProCeed – posebno u verziji GT, naravno, izvrsna je osnova za ugađanje i prilagodbu – kao što pokazuje ovaj primjer, koji je između ostalog bio opremljen kompletom visokokvalitetnih alu felgi Barracuda Racing Wheels.

Vozilo, izrađeno u suradnji sa stručnjacima iz Giacuzzo Fahrzeugdesigna, stoji na alu felgama Barracuda Inferno u dimenziji 8,5 × 19. Postavljene su gume dimenzija 225/35R19. Stvarno savršeno poravnanje ove kombinacije ispod branika ne samo zbog spuštanja karoserije: ono iznosi oko 35 milimetara i postignuto je uz pomoć Eibachovih opruga.

Giacuzzo body kit za više sportskog duha!

Ugrađeni Giacuzzo body kit za ProCeed GT postavlja dodatne optičke naglaske. Nadopunjuje prednji dio rubom spojlera i oplemenjuje bočnu liniju upečatljivije dizajniranim pragovima. Posljednje, ali ne i najmanje važno, stražnji kraj dobiva još više okusa i karaktera zahvaljujući krovnom spojleru i difuzoru.

Kao sve Barracuda Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

・・・
#racelook #RCLK #racelookcomhr #kiatuning  #carsofcroatia #racelookkia #kia #alufelge #alufelgen #kiahrvatska #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #barracuda #barracudawheels #tuning #barracudaracingwwheels #kiaproceed #inferno #gt

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave