logo

Kia Ceed GT + Alu felge – Barracuda Racing Wheels – Project Ultralight 3.0

Već nekoliko godina korejski proizvođači automobila uspješno su se etablirali kao ozbiljni konkurenti etabliranim europskim markama. To je osobito istinito zahvaljujući kvalitetnim i vrhunskim modelima u kompaktnoj klasi. Ovdje je svakako vrijedan spomena Hyundai i30 N. Ali njegov sestrinski model, Kia Ceed GT, također impresionira unatoč slabijim performansama. Sa svojim sportskim stilom, Ceed GT nudi se kao osnova za izgradnju šik vrhunca tuninga. To je naglašeno ovdje predstavljenim primjerkom, nadograđenim, između ostalog, kompletom visokokvalitetnih alu felgi Barracuda Racing Wheels.

Automobil je opremljen naplatcima Project 3.0 iz Barracudine Ultralight serije. Zahvaljujući proizvodnji postupkom protočnog kovanja (flow forged), vrlo su lagani. Ono što privlači pažnju crnih alu felgi s Y-kracima veličine 8,5 x 19 inča su polirani rubovi. Gume su dimenzija 225/35R19, a odgovarajuće spuštanje zahvaljujući oprugama Eibach. Činjenica da se Ceed GT čini značajno dinamičnijim od serijskog modela također je zaslužna kompletnom body kitu od Kijinih stručnjaka Giacuzza. Uključuje prednji spojler, bočne pragove, stražnji difuzor i krovni spojler. Poput naplataka i ostalih detalja, sve komponente kompleta ističu se crnom bojom od karoserije. Ovo je dobilo upečatljiv puni omot, što je očito razlog za nadimak automobila: “Pink Lady”.

Posljednje, ali ne manje važno, Ceed GT bi također trebao imati još prepoznatljiviji i glasniji zvuk u skladu sa svojim sportskim karakterom. To je postignuto korištenjem visokokvalitetnog ispušnog sustava s klapnama. Naravno, opremljen je odgovarajućim TÜV odobrenjem za javni cestovni promet.

Sve komponente su odobrene od Tüv i izrađene u Njemačkoj.

・・・

Kao svi proizvodi iz naše ponude, ovi proizvodi imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #racelookkia #BARRACUDAWHEELS #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #kiawheels  #tuning #kiahrvatska #AUDIWHEELS #VWWHEELS #MERCEDESWHEELS

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave