logo

Jedinstveni mega-događaj ulazi u sljedeći krug: Performance Fair & Car Show Part IV (2023.)

Četvrto izdanje Performance Fair & Car Show održat će se u subotu, 9. rujna 2023. Kao što je poznato, izvorni razlog uvođenja ove manifestacije u 2020. bio je korona virus. U prve dvije godine odvijao se samo kao live stream putem YouTubea: u vremenima kada tuning sastanci i sajmovi nisu bili mogući, tim iz JMS Fahrzeugteile želio je tvrtkama ponuditi priliku da klijentima predstave svoje najnovije konverzije. Od tada, događaj je stalno rastao i etablirao se kao događaj koji ljubitelji automobila moraju posjetiti. Tome je presudno pridonio prvi poziv posjetitelja u 2022. godini, a time i korak do sajma te tuning sastanak na licu mjesta.

Naravno, drugačije ne bi trebalo biti ni u nadolazećem izdanju. Druge subote u rujnu brojni ljubitelji tuninga ponovno će okupirati stranicu Motorworld u Metzingenu (Paul-Lechler-Straße). Ulaz je pet eura po osobi. Uz to, ljubitelji automobila mogu na licu mjesta izložiti svog ljubimca/automobila za deset eura (uključujući dva ulaza). Do 20 ovih vozila bit će ocjenjivano u natjecanju Show & Shine, a pet najbolje ocijenjenih automobila kasnije će biti predstavljeno u prijenosu uživo putem YouTubea.

Jer će, naravno, Performance Fair & Car Show zadržati svoj hibridni karakter kao mješavina događaja na licu mjesta i online prijenosa. Prezentacije se održavaju tijekom cijelog dana u jednoj od prekrasnih dvorana na mjestu. William De Fensfoster, model Sabrina Doberstein i Jochen Schweiker ponovno će moderirati. Naravno, neke od raznih tuning kompanija koje sudjeluju također će detaljno predstaviti svoja vozila. Osim toga, posjetitelji također mogu dobiti detaljne informacije o proizvodima i projektnim vozilima tvrtki: 30 proizvođača postavilo je svoje štandove u velikoj kovačnici Motorworld Metzingen. Osim privatnih izložbenih automobila, vanjski prostor će imati i druge izlagačke štandove. 

Sve u svemu, IV dio događanja trebao bi biti još raznovrsniji. Program zaokružuju i drugi sadržaji kao što je AYA car hi-fi sound event s natjecanjem, simulator vožnje i mnoge druge atrakcije za mlade i stare.

・・・

Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovina

・・・

🌐racelook.com.hr

📧info@racelook.com.hr

📞0959009512

Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr  #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #wheelsofcroatia #barracudafelge #barracudawheels #barracuda #barracudaracingwheels #alufelge #alufelgen #newwheels #corspeed #corspeedwheels #ozracingwheels 

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave