logo

Japanski legendarni roadster Mazda MX-5 na alu felgama Barracuda Summa

Desetljećima je sastavni dio Mazdine palete modela i jedan je od najuspješnijih modela u pristupačnom segmentu sportskih automobila: MX-5. Vlasnici malog i okretnog roadstera uvijek su rado naknadno prilagođavali i optimizirali svoj zabavni stroj. Takav je, primjerice, slučaj s Richardom, vlasnikom ovdje predstavljenog primjerka aktualne generacije ND. Također je aktivan na Instagramu sa svojim automobilom pod “Jokers_ND” i dao je automobilu čitav niz vizualnih i tehničkih poboljšanja.

Budući da je fokus bio na smanjenju težine, alu felga Summa iz programa Barracuda Racing Wheels pokazala se savršenim rješenjem. Izuzetno lagana alu felga montirana je na osovine u dimenzijama 7,5×17 inča. U ovoj veličini teži samo 7,5 kilograma, a odabrana je mat brončana završna obrada. Pripadajuće gume su dimenzija 205/40ZR17. Odgovarajuće spuštanje postignuto je pomoću VMAX coilover ovjesa. Poput H&R stabilizatora, ovo također osigurava još oštriju dinamiku vožnje.

Alu felge dostupne su iz opsežnog asortimana naplataka Barracuda kod nas u Racelook.com.hr online trgovini, Formula d.o.o. ili Gumi Servis Magaš iz Matulja.

・・・

⚡ Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡

・・・

  racelook.com.hr
  info@racelook.com.hr
  0959009512
✅ Whatsapp 0959009512 

・・・

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #wheelsofcroatia 

#autinasihklijenata #barracuda #carsofcroatia #summa #cars #cars #alufelge #alufelgen #BARRACUDARACINGWHEELS #BARRACUDAFELGE  #BARRACUDAHRVATSKA #racelookmazda #barracudasumma #barracudafelge #newwheels #mazdawheels

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave