logo

JAGUAR F-PACE SVR + ALU FELGE Z PERFORMANCE ZP.FORGED S DEEP CONCAVE 22”

Vožnja u stilu – Britanci su u tome posebno dobri i nedavno je novi Jaguar F-Pace SVR od našeg klijenta opremljen novim stilskim alu felgama – Z performance ZP. FORGED S u 22 cola.

Jaguar F-PACE SVR nudi 5,0-litreni V8 benzinski motor s kompresorom koji isporučuje 550 KS i okretni moment od 700 NM te je opremljen s automatskim mjenjačem s osam stupnjeva prijenosa.

U kombinaciji s novim aluminijskim naplatcima Z Performance jamči ultrabrze promjene stupnjeva prijenosa i performanse bez napora koje su prilagođene određenoj situaciji u vožnji

DETALJI:

  • Z PERFORMANCE ZP.FORGED S DEEP CONCAVE
  • Brushed Clear Center + Gloss Black Lip
  • Exposed Hardware in Black Floating Spokes
  • Prednja felga 9.5×22 ET35
  • Stražnja felga 10.5×22 ET35

Kao sve Z Performance Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

・・・

Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovina

・・・

🌐racelook.com.hr

📧info@racelook.com.hr

📞0959009512

Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr  #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #wheelsofcroatia #zperformancefelge #zperformancewheels #zperformance #zpforged #alufelge #alufelgen #newwheels #zpforgeds #jaguarwheels #jaguar #jaguarhrvatska #jaguarfpace #fpace #svr #racelookjaguar #autinasihklijenata

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave