logo

Honda Civic Type R + Barracuda Tzunamee Evo 19”

Japanski proizvođači imaju dugu tradiciju uglavnom prilično pristupačnih, ali apsolutno zabavnih sportskih automobila. Mnogi su modeli postigli legendarni status na JDM sceni. Skyline, Silvia i modeli Z iz Nissana kao i Toyotine serije MR2, Celica i naravno Supra samo su neki od primjera. Naravno, tu je bila uključena i Honda. Osim modela kao što su NSX, Integra i CRX, Civic Type R je također prava legenda. Dok se neki od spomenutih modela više ne proizvode ili su ponovno imali moderne interpretacije tijekom posljednjih nekoliko godina, Civic T ype R Hot Hatch gotovo je neprekidno na tržištu od prve generacije 1997. godine.

Ovdje predstavljen primjer dolazi iz pete generacije modela koja je zamijenjena prošle godine. Postavljen je na set visokokvalitetnih alu felgi Barracuda kao dio individualizacije. Osovine azijskog sportaša sada su opremljene Tzunamee EVO felgama od lake legure dimenzija 8,5×19. Izbor je pao na završni sloj Dark Gunmetal. Dok su takve preinake obično popraćene spuštanjem, u ovom slučaju zapravo je zadržana tvornička visina. 

Kao sve Barracuda Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.

・・・

Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovina

・・・

🌐racelook.com.hr

📧info@racelook.com.hr

📞0959009512

Whatsapp 0959009512

・・・

#racelook #RCLK #racelookcomhr  #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #wheelsofcroatia #barracudafelge #barracudawheels #barracudatzunameeevo #barracudaracingwheels #alufelge #alufelgen #newwheels #honda #hondacivic #typer #hondawheels  #racelookhonda #kotači #hondasport

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave