logo

Ford Focus RS + alu felge Barracuda Racing Wheels – MODEL – Karizzma 19”

Apsolutni predvodnik prve tri generacije Ford Focusa bio je RS, koji je relativno ekskluzivan hot hatch, ne samo ograničene proizvodnje i relativno kratkog razdoblja izrade od samo jedne ili, nedavno, dvije godine. Cijela stvar postaje još individualnija i jedinstvenija, naravno, uz naknadnu doradu – kao što su s ovim primjerkom druge RS generacije učinili stručnjaci iz JMS Fahrzeugteile iz Walddorfhäslacha. Kompaktni sportski automobil s više od 300 KS stoji na setu alu felgi Karizzma kotača marke Barracuda Racing Wheels. Dimenzije su 9,5×19, a pripadajuće gume mjere 235 / 35R19. Svojom posebnom završnom obradom u ledeno sivoj boji ističu se od jarko zelene boje karoserije, koja je tipična za RS.

JMS je doveo do odgovarajućeg spuštanja za 45 milimetara sprijeda i 40 milimetara straga uz pomoć ST X gewindi. I akustički, snažni Focus je još prepoznatljiviji, jer je 2,5-litreni redni petocilindrični turbo motor sada povezan sa Racelook 3-inčnim sportskim ispušnim sustavom iz katalizatora koji proizvodi Friedrich Motorsport. Posljednje, ali ne i najmanje važno, Recaro sportska sjedala poboljšavaju unutrašnjost.

・・・

Kao sve Barracuda Racing Wheels alu felge iz naše ponude, ove felge imaju sve potrebne certifikate, među kojima i TUV certifikat koji osigurava sigurnost i visoku razinu kvalitete.
・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #racelookford #BARRACUDARACINGWHEELS #BARRACUDAWHEELS #KARIZZMA   #alufelge #alufelgen #newwheels #wheels  #autinasihklijenata  #wheelsofcroatia #FORDwheels  #tuning #BARRACUDAHRVATSKA  #AUDIWHEELS #VWWHEELS #MERCEDESWHEELS #RECARO #FRIEDRICHMOTORSPORT #STSUSPENSION

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave