logo

Ferrari F430 Spider + mbDesign KV1 B3

[Ferrari] Brzina. Stil. Luksuz. Performanse. Sve u jednom. Kao predvodnik u svijetu motorsporta, Ferrari je kroz godine proizveo puno kultnih modela, koji su jednostavno bezvremenski te bivaju primjećeni gdje god se nađu. Od sudjelovanja u poznatim svjetskim natjecanjima poput Formule 1 do sudjelovanja u ostalim natjecanjima poput IMSA, ELMS, raznim GT kupovima, WEC, ADAC, Blancpain te mnogim drugim natjecanjima, Ferrari iznova potvrđuje svoj status “ozbiljnog igrača”. Dokazao se u proizvodnji sportskih automobila sa vrhunskim performansama, no unatoč tom fokusu na “zvijerske” performanse, visokog luksuza svakako ne nedostaje.

Ovom prilikom, sa zadovoljstvom vam prezentiramo model Ferrari F430 Spider, za potrebe čijeg smo snimanja, potegli čak do Zadra, njegova prirodnog ambijenta. Svojom pojavom u klasičnoj i tako prepoznatljivoj crvenoj boji, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sami injžineri kuće Ferrari, svoju strast I ljubav za motorsportom, s posebnom su pažnjom, uspješno pretočili upravo u ovaj model.

U dogovoru s klijentom, izbor je pao na – mbDesign, model KV1 u crnoj sjajnoj varijanti ili tzv. B3 boja. Dimenzije naplataka su 9×20 (prednja) I 12×20 (stražnja). mbDesign je kompanija poznata po proizvodnji ekskuzivnih alu felgi od najkvalitenijih materijala.

Sve mbDesign felge su ‘MADE IN GERMANY’. Gume korištene na autu su Pirelli, u dimenzijama – 245/30ZR20 (prednja) i 325/25ZR20 (stražnja).

・・・

❗❗❗ VAŽNO! Kao i sve MB DESIGN alu felge iz naše ponude, ove felge imaju potreban TUV  certifikat, koji osigurava sigurnost, visoku razinu kvalitete i siguran prolazak na tehničkom pregledu ❗❗❗

・・・

U suradnji s najboljim inozemnim dobavljačima, pružamo klijentima mogućnost odabira i ugradnje modernih alu felgi vrhunske kvalitete i dizajna. Vašem limenom ljubimcu, potrebno je osvježiti look? RACELOOK je najbolji izbor. 

・・・
⚡Samo najbolje u @racelook_hrvatska trgovini⚡
・・・
🌐racelook.com.hr
📧info@racelook.com.hr
📞0959009512
✅Whatsapp 0959009512
・・・

#racelook #racelookcomhr #jmsfahrzeugteile #tuner #gumiservismagas #RCLK #racelookferrari

#racelookmbdesign #mbdesign #kv1 #mbdesignwheels #wheelsofcroatia #ferrari #f430

#autinasihklijenata #pirelli #carsofcroatia #wheelsofcroatia #ferrariwheels #alufelge #alufelgen

#newwheels #ferrarihrvatska

🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁🏁

Najnovije objave